Vyzivove doplnky

Príspevok v téme: Vyzivove doplnky
richard 41

Uz mesiace tu sledujem prispevky ohladom doplnkov. Z roznych prispevkov a hlavne od RNG som si povyberal co vsetko potrebujem, objednal, teraz mam vsetko doma a neviem co s tym. Myslim tym spravne davkovanie. S doplnkami by sa asi tiez nemalo prehanat a preto pred tym ako zacnem by som chcel fakt velmi pekne poprosit o radu ako ich co najspravnejsie uzivat. Mam problemy s travenim, uz roky, alergiu na mlieko, gluten, vajicka, ryzu, kukuricu, oriesky.... Najprv by som chcel organizmus precistit ale neviem ako. Objednal som si Triphala, oreganovy olej, vytazok z olivovych listov, gluten defense, lacto, D3, betain s pepsinom, probiotika a psyllium. Okrem toho lanovy olej ale ten tiez neviem ako mam uzivat kedze s tvarohom nesmiem. Ak smiem RNG alebo kto sa vyzna poprosit, poradte kedy ako ktory pripravok uzit. Velmi pekne dakujem!

Anechttlika

každý jeden výživový doplnok by mal mať aj certifikát kvality alebo nejaké to ohodnotenie..aby človek vedel, čo kupuje a hlavne čo užíva!...

BJ_2

Neolinka - vies ze americke firmy, ktore vyrabaju doplnky, musia splnit tiez prisne kontroly? Hej?
To s tou lekarkou ako ti povedala iba z lekarne, naozaj si tak tupa, aby si nevedela, ze je to cele biznis, reklama? Kazdy si propaguje svoje hniezdocko. Vitaminy v lekarnach su predrazene. Ide len o zisk.

luccca18

@zliana si super:-* Neboj, nie si sama:-):-) Ani v mojom okoli ich skoro nikto nepozna, aj ked uz na moj podnet ich viaceri zacali uzivat, z coho sa velmi tesim:-)

Majus46

Svetlinka som rada, ze sa uz citis dobre. Musis sa chranit, aby si znovu neochorela a treba posilnovat organizmus nejakymi vitaminmi, na to nezabudaj!

svetlinka

majdanova aj ja som rada:-) a este radsej budem, ked na ne nahovorim aj manzela. no to mi este chvilku potrva:-D presne ako pises, pre nas je to super! aspon nejake korunky usetrime na tychto tabletkach, ked uz nie na inych. ved niektore su nehorazne drahe!:-/

Majdanova

@svetlinka Tak super, je fajn, že si začala posilňovať svoj organizmus! To je veľmi dôležité! A viem, že stoja málo peňazí. V dnešnej dobe také nevídané ale pre nás pacientov veľmi dobre, no nie?:-):-)

svetlinka

majdanova rozhodla som sa ich uzivat kvoli tomu, lebo som na ne pocula dobre ohlasy a potrebovala som nutne zacat posilnovat svoj imunitny system, kedze som byvala casto chora:-/ preco prave od tej firmy to ti vysvetlit neviem ale tak ako prve mi padli do oka a su este aj lacne, tak som ine ani nezhanala.

majus46 hej bola som nejake dva tyzdne na pn-ke ale uz som v poriadku:-) uz to nastastie odislo odo mna a snad sa to uz tento rok ani nevrati! uz si nemozem dovolit byt chora:-/

zliana

...luccca ved prave preto som sa ozvala, aby som ta podrzala, lebo s tvojim nazorom sa stotoznujem..dobre vediet, ze ich aj ty uzivas...aspon niekto ich pozna, lebo ked v okoli poviem ake tabletky uzivam, tak sa divne na mna pozeraju lebo ich vobec nepoznaju...

luccca18

@zliana ahoj, som rada, ze si sa ozvala a napisala si svoj pribeh a tym mi podrzala aj stranu! Velmi si to vazim. P.S.: tie tabletky uzivam aj ja:-);-)