Poraďte - láska

Príspevok v téme: Poraďte - láska
Anonýmne

Milujem ju neskutočne.. Každý deň ju vidím, cítim.. Doma už skoro na nič iné nemyslím len na ňu a niekedy presedím len tak aj 3 hodiny nad jej fotkami.. Čo mám robiť.. Bojím sa strašne niečo povedať ako, či nepôjdeme von a tak.. Má veľa priateľov a s každým vychádza výborne tak nejak nevidím u seba ani poslednú šancu no nechcem to vzdať keď cítim že ju milujem.. Niekedy sa mi sníva že príde ku mne a pobozká ma.. A potom ten krásny sen skončí a ja začnem plakať.. Čo mám robiť?! :(

Jorge

ty kokos tri hodiny reveš nad jej fotkami, ti je*e? Šak jej daj vedieť nie načo čakáš? Ako ju prosímťa cítiš, čo ju ovoniavaš či čo? A keď ju často stretávaš tak to nejaká tvoja suseda či spolužiačka? Normálne ju oslov a pozvi ju niekam.

Olivia-

mas dve moznosti bud jej to povies alebo ju niekam pozves a druha roztrhaj fotky a najdi si inu cinnost aby si zabudol. Nevyhladavaj jej pritomnost lebo sa len trapis.

0vecka

kazdopadne nieco spravit hocico... ak ta odmietne co je velmi pravdepodobne aspon to bude zaciatok konca...a o nejaky cas budes ok...

yzapriest

No kamo ty si v poriadnej . Ale nevadi, v tomto stadiu nerob nic lebo to poseries.

Radsej si predstav ze ta odmietla a teraz chod von a skus zohnat nejake ine dievcata. Len tak for fun.

Potom ked stretnes tu tvoju tak jej povec ci by nesla von, daj si pozor aby to nebolo trapne. Len maly tlak a nejako zabavne.

Neviem preco si nespravis s nou rande bez toho aby ona o tom vedela, naco sa mas pytat debilne otazky? Len majte spolu dobre straveny cas a ono to pojde samo. Kazdopadne nemozes sa upinat o to ze ju musis mat zakazdu cenu lebo ta to polozi.

Missi

A ak chces radu, musis napisať konkretnejsie odkial ju poznas, v akom ste vztahu teraz, ci to je tvoja byvala alebo ju len poznas, alebo vobec nepoznas. Kde sa mate moznost vidieť a tak....

Missi

Si normalny? Ved ked tu babu poznas, lebo predpokladam ze ju poznas, ked mas jej fotky, tak nechapem prečo jej to nepovieš. A vie ona vobec o tom ze ju milujes?