Zavisla na porne a sexe?

Príspevok v téme: Zavisla na porne a sexe?
zavisla23

Cawko
mam probkem s tym ze som asi zavisla na sexe, vobec si samu seba nevazim... Hned ako zacnem s chalanom chodit po par stretnutiach s nim skoncim v posteli :( sto krat som si povedala ze budem si samu seba vazit, nevyspim sa s nim, mam hrdost... Ale ked sa stretneme,tulime, atd skoncime nakoniec v posteli... Objatia ,pusy,sex.. Je to normalne?? Hned potom ked sa pohadame na niecom, al.sa nieco nepekne stane,vycitam si ze sa to stalo preto lebo som sa s nim vyspala a nevazi si ma... Atd. Okrem toho pozeram porno videa na nete ked nemam frajera doma al. Dlho nemam sex...som zena, je to normalne??? Hnusim sa sama sebe..

Slobodna

Ak sa hnusíš sama sebe za to aká si, tak podvedome cítiš, že tvoje konanie nie je správne. O normálnosti sa baviť nebudeme, pretože tá je podľa mňa individuálna a každý človek má jej hranice nastavené inak.
Ty vieš v čom je problém - nevážiš si samu seba a svoju vnútornú prázdnotu sa snažíš zaplniť sexom ako telesným prejavom lásky. Lenže ty nepotrebuješ telesný prejav lásky a už vôbec nie od druhých. Ty sa potrebuješ naučiť mať rada samú seba, vážiť si samú seba. Normálne si začni sama pre seba každý deň hovoriť, že sa máš rada, funguje to lepšie ak si to hovoríš do zrkadla - to sú také psychologické hry, triky na obnovenie sebalásky. Ďalej pomáha nadobudnúť vnútornú hodnotu napr. zvyšovaním si vzdelania, altruizmom (nesebecké a nezištné správanie voči iným - pomáhať napr. nejakej charite, Slobode zvierat alebo len tak neznámym ľuďom atď.), šport je fakt dobrý - vidíš ako sa ti rysuje telo a rastie aj sebadôvera. Ak to nezvládaš sama, normálne si vyhľadaj psychologičku, ona ti v tom pomôže. Je takých prípadov veľa, len u každého sa to prejavuje iným spôsobom - niekto si ubližuje, PPP, rôzne závislosti, ktorými sa snažia nahradiť sebalásku.