Priestor po rozchode

Príspevok v téme: Priestor po rozchode
klokan55

ahojte, mohli by ste ti pls poradit ? =) spoznal som jedno dievca, ona ja kratko po rozchode, este nema doriesene niektore veci s byvalym (veci u nho atd.) chcem sa spytat na strategiu, nerad by som to nejak moc analyzoval, ale predsalen, chovat sa skor odtiahnuto aby nemala pocit ze ju hned uhanam ? isktra preskocila hned na prvom stretku, ale viac aktivny som ja (tak 70-30 =)), jej vztah nebol moc harmonicky tak praveze neviem ci byt skor v uzadi a nechat ju trocha alebo sa snazit, dobyjat a dat jej najavo ze mam ozaj zaujem

Slobodna

nechaj ju chvíľu nech si to v hlave urovná. Niektorí síce razia teóriu - klin sa klinom vybíja ale mne sa táto teória nikdy neosvedčila. I keď ak sa budeš držať mojej rady, môže sa stať, že spozná popritom všetkom niekoho iného. Tak si vyber. To vycítiš sám, či jej pôjdeš na nervy alebo bude chcieť tráviť čas s tebou.

Nina.

A čo tak sa jej to opýtať? Skús jej normálne povedať, že ti je s ňou príjemne a že sa ti páči a spýtaj sa jej ako to vidí ona. Ak ti aj povie, že z jej strany tam žiaden cit nieje, tak aspoň budeš mať v tom jasno. Alebo ti možno povie, že len potrebuje čas - tak aspoň budeš vedieť. Nemôžeš tým nič pokaziť, pokiaľ na ňu nevybafneš len tak medzi rečou nejaké silno romantické a zamilované slová, ale sa jej len normálne opýtaš na rovinu, že ako ona teba vníma.