Problem kvoli ktoremu nemozem mat pohlavny styk

Príspevok v téme: Problem kvoli ktoremu nemozem mat pohlavny styk
Karin143

Ahojte chcem sa spytat ci uz mala niektora taky problem ako ja lebo som uz zufala. Ako nahle chcem mat pohlavny styk hned sa mi spravi trhlinka vo vchode do posvy. Strasne ma to boli, krvaca ale za par dni mi zmizne. Ale ten sex jednoducho nepripada do uvahy kvoli tomuto. Robi sa mi to aj ked pouzijeme lubrikacny gel a ideme na to pomaly. KEd uz mame sex tak je to s kondomom ale nie som na latex alergicka. Partner nema ziadny problem ani bakterie .Mam s tym problem uz 3 roky, nedavno som vymenila kvoli tomu lekarku. Povedala ze tam mam chronicky zapal a mavam vytoky ale stara lekarka mi davala uz rozne tabletky do posvy aj masticky a jednoducho mi nic nepomohlo. A vypada to uplne beznadejne. Mam aj streptokoka ktoreho sa neviem zbavit. Isla som aj k imunologovi ale vyzera to tak ako keby i ani on nevedel pomoct. A operaciou sa to neda riesit. Stretli ste sa niekedy uz s niecim takym? Zacinam mat z toho proste uz depresie.

Fleur-de-lis

No nie som žiadny odborník na tieto veci, ale zrejme si ochotná skúsiť všeličo tak napíšem čo by som ja robila.

Keďže si náchylná na zápaly a infekcie, trebalo by posilniť imunitu a vyhnúť sa veciam, ktoré ju zaťažujú.
Prospel by pravidelný šport a vhodná strava.
Možno sú potraviny, ktoré nevie tvoje telo dobre spracovať a zaťažujú tvoj organizmus, alebo priamo spôsobujú problémy. Problémy v črevách sa často prejavia rôznymi chorobami.
Môžeš skúsiť dychový test na intoleranciu potravín.

Ale celkovo by som sa na tvojom mieste vyhýbala lepku, cukru, laktóze - okrem bežných tráviacich problémov spôsobujú aj kolísanie cukru v krvi a následné vylučovanie inzulínu, čo prispieva k zápalom. A aj ostatné sacharidy obmedziť. A zrejme na začiatok aj ovocie, najmä sladké.
Čo tiež veľmi zaťažuje tráviaci systém sú rastlinné oleje a najmä ak sa na nich varí, vypráža. Na varenie je vhodný kokosový olej (dá sa zohnať aj bez vône), ghee a živočíšny tuk. Olivový je výborný do studenej kuchyne.
Kokosový by som ti odporúčala lyžičku denne.
A tiež denne piť zelený čaj - 2-3 šálky (kúp si ale sypaný).

Doplnky stravy a lieky nevyriešia hlavný problém. Takže to by som brala ako podporný systém a snažila sa upraviť životný štýl tak, aby sa tá imunita zlepšila a nezaťažovala som si organizmus.

Zlepšenie nebude zo dňa na deň. Môže prísť po pár týždňoch ale aj pár mesiacoch.

Rurur

Síce moja rada ti bude stáť na ho**o, ale aj tak. Tak nesexuj :D. No čo ti má človek na to poradiť keď ani doktori nevedia čo s tým. Neubližuj si zbytočne alebo buď otravná a nedaj tým doktorom pokoj pokým nebudeš z toho vonku, alebo si nájdi nejakú liečiteľku alebo vycestuj za šamanom napr. do Peru.