Potrebujem radu v chudnuti

Príspevok v téme: Potrebujem radu v chudnuti
trdlajsicka

Ahojte, potrebujem schudnut cca 2-3 kila..skusala som to tak, ze cvicenie vo fitku + lepsia strava, hlavne poobede bielkoviny, dobedu sacharidy ako vlocky napr.

ale bohuzial, mam alergiu na bielkoviny kravskeho mlieka, takze tvaroh nemozem, cottage cheese tiez nie a teda neviem cim inym mam nahradit bielkoviny, okrem kurata, tofu a proteinoveho napoja

malokedy sa mi podari pocas dna zjest tych 1500 kcal, pretoze neviem cim to mam doplnit - taktiez som dost najedena, ale vela krat sa snazim aj na silu aby som mala dostatocny pocet kcal.

nejake rady? budem velmi vdacna

trdlajsicka

Dakujem za rady, ja chodim pravidelne do fitka, zvyknem mat kardio a taktiez aj posilnujem :)

v pohode som mala vahu, chudla som, bola som so sebou spokojna, no akonahle som zacala mat problemy traviace kvoli tym bielkovinam kravskeho mlieka, tak to slo dolu vodou.. cez leto som pribrala 3 kila automaticky sa mi to objavilo na bruchu,,sice narastli aj prsia, co som uvitala, nakolko ich mam male ale to brucho ma vazne stve :) predtym bolo ploche...

vajanka

neviem či sa inšpiruješ, našla som článok, možno ti aspoň trochu poradí, alebo pomôže
-odkaz odstránený-

5.5 elsa

trdlajsicka- behať, plávať ,na tom kruhu sa točiť,skákať cez švihadlo zaradiť viac zeleniny aj ananás je dobrý obmedziť mastné jedlá a 2-3 kila máš dole behom týždňa aj skôr :)

Dominka

vylúč všetky vysokokoncentrovane sacharidy, čiže aj vločky.. a jedz len vtedy, keď si hladná. Keď potrebuješ doplniť kalorie tak tukmi - tými správnymi ako je kokos.olej, orechy, semiačka, rybí olej, avokado atd.

trdlajsicka

dakujem za reakciu, no ja ked nejem na silu tak nemam pocit hladu vobec, to by som jedla 2x za den alebo 3x a dokopy by to nebolo mozno ani 600kcal..to by bolo prilis malo, takze "musim" v inom pripade uz priberam,,,donedavna, ked som jedla malo, som chudla, no posledne ked jem tym mojim stylom tak kila idu hore..

preco vlocky vylucit? tie jem kazdy den, su to komplexne sacharidy, ktore su dost potrebne..

ked mam vylucit aj to, tak uz vazne neviem co by som jedla, jedalnicek mam dost obmedzeny nakolko ryby nemusim, max tak lososa ale ten je dost aj drahy.. takze vazne neviem co by som potom mala jest..

odpovedam

nejedz nasilu, ked si to tvoje telo nepyta. je ine jest vtedy, ked mas len chute a ine, ked necitis potrebu a nutis sa. ked naberies viac svalovej hmoty, telo si aj bude pytat viac jedla. co sa tyka nahrady, tak v prvom rade uplne vyluc vlocky z jedalnicka a idealne aj soju - obsahuju vela antinutrientov, ktore zabranuju vstrebavaniu mineralov a vitaminov. Mne sa velmi na doplnenie bielkovin osvedcili susene vajecne bielka - daju sa z nich robit omelety, palacinky ci prihodit ich do prazenice. zvys aj prijem ryb. dalsou skvelou vecou je nepasterizovana ovcia bryndza - ako ingrediencia do natierok. Drzim palce ;-)