Moja budúcnosť je to až také zlé?

Príspevok v téme: Moja budúcnosť je to až také zlé?
TM654

Zdravím
Hľadám odpoveď na otázku či vôbec stojí zato ísť ďalej.
Nebudem tu vypisovať do detailov vsetko tak to skrátim do niekoľkých bodov. Mam 18 rokov. Môj životný cieľ je mať za niekolko rokov normálny vzťah a rodinu a vaetko čo ktomu patrí. Ma to ale jeden háčik som iný ako väčšina ludi ktorých poznám. Sice som dobrosrdecny, usilovny, trpezlivý ale mam urcite vlastnosti ktore ma ničia. Vybral som si aj povolanie na strednú skolu ako záchranár pretože rad pomaham no mne málokedy niekto pomôže. Ide oto ze ked som mal asi 7 rokov mal som traumu no tú som prekonal za cca dva tri roky ide oto ze som sa vzdialil odvtedy od ludi malo som chodil von proste som dnes v stadiu kedy sa cudzích ľudí bojim a zrejme to bude sociálna fobia. Keďže som "divný" niesom moc obľúbený vonku. Veci ktoré ludia bezne robia my robia problémy a sice viem rozprávať no niekrore frázy a slengy nepoznam a znova som "divný". Ja väčšinou rozpravam tak ako to pocujem vo filme, proste take viac oficiálne ako súkromné rozpravanie. No s rodinou nemam problém sa rozprávať.Niesom ani najkrajší zase ani škaredý niesom asi priemerný. Ďalší mega problém je malý penis(12cm) vraj si to hovorí každý chlap no nie kazdy ma 12cm.

Takže aké šance mam u žien? Dosť pochybujem ze sa niektorá zaujima o hambliveho "luzra" s malým pérom. Najlepšie by mi pomohla odpoveď od niekoho kto si niečo podobné zazil. Niekto kto vie ake je ťažké žiť na planete s 7 miliardami ľudí ktorých sa bojí. Je pravda ze mam niekedy myšlienky ake by bolo žiť sam na celom svete alebo niekde na Sibíri uplne sam. Je to sebecke tvrdenie ze by som bol jeden z mala co by sa radoval z apokalypsy no je to asi tak :-

Ak nemam šancu na normálny život s rodinou atd tak nech to niekto povie ak sa s tým zmierim tak to hodim za hlavu. Možno mi to pomôže a nemude ma to srat kazdu minútu. Snažím sa tešiť z maličkostí a to mi dosť pomaha bez toho by som uz tu asi nebol. Nepoznam nikoho kto sa teší ztoho aka je príroda krasna len tak pri ceste vlakom... Alebo ze vyjde slnko...

TM654

Rozmýšľal som že ak by som pil denno denne rano trocha alkoholu ci by mi to nepomohlo, totiz ked mam obcas vypite tak som uvolnenejsi. Viem ze alkohol nieje najlepšia vec na svete no ja to proste vonku nemôžem vydržať. Je to najhorší pocit aky som kedy zažil nič horsie nieje.

Alebo nejaké lieky ktoré mierne upokoja s podobným účinkom ako alkohol.
Ak by som takto fungoval jeden rok rok je môžne ze sa vyliečim z sociálnej fóbie?

Mam 18 rokov zazil som vela utrpenia no nič horšie ako to čo so mnou robí ta sociálna fobia nič horšie nieje. Je ťažké žiť takto proste ja nič nemozem robiť vo vsetkom som obmedzovaní

Skúste si na minútu zadržať dych a po minúte zazijete niečo podobne ako ja ked pridem zo školy domov :-(

TM654

To jeten najmenší problém s tým, ale horšie je to s tou sociálnou fobiou. Cital som na internete a fakt je ze tých 12cm vlastne nieje az také hrozné a vraj niektorým ženám aj vadí ak je penis príliš veľký :-) takze prave takých ako ja vyhľadávajú...

Ale keďže mam sociálnu fobiu to je ovela horšie pretože mam problém komunikovať, pohybovať sa medzi ľuďmi bez stresu a tskro je veľmi ťažké mat priateľov a dievča...

TM654

A ako si sa stoho dostal? Ja zase niesom natom az tak zle aspon z mojho pohľadu nie. Ved mam co jesť kde bývať... Ja depky qni tak nemam akurát ma rano boli hlava až 30minut po zobudeni ale inak cez den nie iba ak som medzi ľuďmi tiez mi nieje najlepšie

house

Aj ja som v Tvojom veku prezival taketo mindraky a hlavne potom ked mi zacali vypadavat na vysokej skole vlasy.To bola hroza.Prezival som teda depky.
Dnes sa z toho smejem.Nerob si problemy
z toho, co nie su problemy.Nemoze mat kazdy 25 cm penis a co by si s nim robil.Nehovorim niektorym zenam aj to nestaci, ale to su vynimky.Ver mi, ze pre uspokojenie vacsiny zien staci aj to co mas.Nie si na tom az tak zle , ved europsky priemer je 14-15 cm.

TM654

Neviem či si môžem dovoliť byť sam sebou :-) ja sa chovam uplne inak medzi ludmi, snažím sa pretvarovať aby som nebol divný no ako som uz pisal ja ani neviem co je divne kedze nemam moc skúsenosti v spoločnosti.

Ja nepripisujem veciam veľký vyznam a neberiem vsetko vážne mam rad srandu no zazil som ze si zomna robili srandu cele hodiny, dni, roky vlastne skoro každý si zomna roby srandu. Ja mam pravidlo ze rob druhému to čo chceš aby robil tebe no nejako to nefunguje. Ak pomôžem tak mne nepomôže, zase nebudem niekomu robiť zle lebo nechem aby mne robil zle...

Veľmi by mi pomohlo keby sa mi do života priplietol nejaky impulz, ak by sa mi podarilo po skole nájsť prácu bez idiotov a nájsť si partnerku ktora by ma chápala, tak by som sa dostal z bludneho kruhu a postupne by som sa vyliečil z sociálnej fóbie. Vraj by mi pomohol psycholog lenze je nereálne aby to nejako fungovalo aby som chodil za nim. Ked si predstavím co si o mne pomyslí okolie ako aj kontakt s takým psychológom by bol veľmi ťažký.

Ale aj cez to všetko som vďačný za svoj život.

anjelik *

Že si *pacifista* na tom nie je nič divné. :o)) A ani na tvojom príbehu. Takže sa ukľudni, nič sa nedeje, len život. :o)) Ani neodpovedáš, ani, keď správne nezareaguješ, život nestratíš. Čiže, nikto múdry z neba nespadol, každý sa k tej múdrosti prepracoval cez skúsenosti, dobré aj zlé. Nepripisuj všetkému až tak obrovský význam, take it easy. :o)) Si mladučký, veľa pred tebou, trochu mámfpičizmu by nezaškodilo. ;o)) Aby si mohol správne posúdiť, čo je pravdivé, a aj na internete, musíš si čosi aj odžiť. Tak ži a opakujem, nepozoruj sa tak veľa a nerieš kraviny. Ľudia, ženy, majú radi skôr tých,čo sú sami sebou ako nejaké naučené pózy. :o)

TM654

Tak vela som zisťoval a viem ze moja veľkosť je postačujúca ale nie každej ro zrejme stačiť aj bude.

Ja nechem byť sám, napríklad teraz by som strašne chcel niekoho pri sebe ale ked som napríklad v skole, obchode v meste tak by som najradsej fakt bol niekde kde široko ďaleko nikoho nieje. Ja mam strašne nízke sebavedomie a malo sociálnych skúsenosti proste aj ked sa rozpravam s dievcatom tak ked niečo poviem neviem zhodnotiť či sa ro hodí, veľa krat sa mi zda divne co som povedal no a možno si to len nahovaram.

A kebyže sa zoznamim s dievčaťom a poviem jej moj príbeh co myslíš bude ma mat za divneho blbca? Mne nepríde ze som divný, da sa povedať ze som pacifista cize mierumilovny je to divne? Vela ľudí okolo mna vyuziva aky som ale ja si neviem pomôcť,
Je taký výrok ze kto doteba kameňom ty doňho chlebom a namna tento výrok sedí a neviem či bohužiaľ alebo chvalabohu

Často počujem ci uz z tv, internet, skola proste že zeny maju radí presný opak mňa a to ma neteší

Angelina7777

penisom sa urcite netrap. to vobec nemas taky maly. ver mi, mala som burlivu mladost a do dnesneho dna ak si dobre pamatam som videla tri naozaj mikropenisy - t.j. do 5 cm v erekcii, jeden hadam tak 2cm ale v tom udive ani nebol cas merat to. ti muzi su na pohlad fesaci, dobre postavenie, bohati, len nikto nechape preco tolko piju - ja to viem.

horsie to mas s tou soc.fobiou, to by si mal nejako riesit, drzim palce,

anjelik *

Ja sa napr. teším, že je príroda krásna. Aj keď teda nie pri ceste vlakom, skôr pri ceste autom. :o))
Tak rozhodne by som nechcela žiť sama...a už vôbec nie na Sibíri. Zažila som aj muža s takým minipenisom a jeho problém nebol vo vtáku, ale v hlave. Čo je evidentne aj tvoj.:o)))
Takže, áno, máš šancu u žien, Nie, neopustia ťa, že si piďivták, ale opustia ťa , že si piďimozog. Takže, pokús sa zapracovať na sebe, nejak sa oprostiť od strachu.. je to ťažké, ale je kopec motivačnej a menej motivačnej literatúry. Tak čítaj a nemrhaj silami na podobné úvahy. Deti vznikajú spojením vajíčka a spermie a nie je podmienkou veľkosť toho, čo spermie poposúva. :o))
Samozrejme, že môžeš byť šťastný a potentný, ale tajomstvo je skryté v tom, ako budeš o sebe a svete uvažovať a nie v tom, aké vybavenie máš. :o) Mňa osobne by neuveriteľne tešilo, že JA som tá, čo pomáha a ja pomoc nepotrebujem. Tak teda makaj na tom, aby to tak bolo. :o) A hneď máš o robotu postarané a nemusíš riešiť podobné sprostosti ako riešiš. ;o))