Preco zeny odpudzuje zaujem?

Príspevok v téme: Preco zeny odpudzuje zaujem?
hulk11

ked sa chlap snazi, myslim vo faze ked to este nemozno nazvat nicim, nemyslim nejake nadmerne otravovanie, ale tak normalne...preco si je zena hned ista ze tohto uz mam idem dalej, ja napriklad som taky ze ma bavi sa o objekt zaujmu zaujimat, byt pozorny, mily, neviem preco si to zena hned vylozi tak ze som nejaky zufalec alebo co, fakt je ta ignoracia tak v mode?

pingui

keby sa ženy začali cítiť ako ženy, mnohé psychické problémy by ustúpili. je to na vás. muži. zobuďte sa!

pingui

hulk11, to je mi veľmi ľúto. práve včera sme sa bavili s kamarátkou, že je to zúfalé, chýbajú nám muži, ktorí budú dvoriť ženám len tak, z pozornosti. aby sa ženy konečne začali cítiť ako ženy. takže pokiaľ máš tento problém pri niektorej, a naozaj je veľa plytkých žien, tak hľadaj ďalej a rozdávaj. veľmi to potrebujeme. ver, že hej.

Sejla

noxa; damn je expresivny vyraz, ktory sa da pouzit rozne bud na vyjadrenie znechutenia, poburenia, alebo ako zahresenie, ci umocnenie nasledujuceho slova, aj v pozitivnom zmysle, v zavislosti od kontextu a situacie.
Stvrte - ano, pocet takychto komentarov zavisi aj od stvrti, v ktorej sa nachadzas, ale v ramci snahy zapadnych krajin o miesanie a balancovanie socialnych vrstiev, sa v kazdej stvrti stavaju socialne ubytovne, to nie je ako u nas, ze ich odpraces na Lunik 9, alebo rovno do romskej osady. Len take info / je to tam na zaciatku videa, ze slecna sa prechadza po Manhattne, co je jedna z najbohatsich a najslusnejsich casti New Yorku.
Tiez zalezi aj od velkosti miest, cim vacsie mesto, tym vacsia anonymita a tym viac excentrizmu, ludia sa menej boja vyjadrit, cim maju vacsi pocit slobody a anonymity.
Ja zijem v Londyne a taketo 'experimenty' zazivam kazdy den, takze mna to video neprekvapuje, dokonca ani ten stalking, kedze som zazila uz aj desivejsie veci, nez tato tu. Su casti, v ktorych sa bojim chodit sama po vonku, hlavne ked je tma a nie vzdy je moznost, ze mam spolocnst, tak sa treba obrnit inak..
'som beloch': da sa povedat, ze je skromne oblecena a priemerne vyzerajuca, aj ja som uz bola obvinena z toho, ze mam prsia, tak som potom musela vysvetlovat, ze nech si obleciem cokolvek, moje prsia sa tym nezmensia/nezmiznu, co je take tazke pochopit na tom, ze zenske telo nie je sexualny objekt a pokrikovanie a upozornovanie na to, ze niekto je z neho nadrzany NIE je ani nahodou kompliment.

som beloch

a mozno len ma velku rit ta zena alebo mala nieco znazornene na zadnej strane nohavic a to tych muzov drazdilo ale podla mna mala velku rit a obtiahnute nohanice. Keby tou ulicou sla nejaka vychrchla baba tak by po nej tak nepokrikovali ale cernosi maju radi kyprejsie tvary zien a to ich rajcovalo.

noxa

Sejla pozrela som si to video a tiež vidím že sú to prevažne černoši ktorí naňu pokrikujú. Neviem či je vo všetkých štvrtiach New Yorku toľko černochov ale možno si len oni zámerne vybrali také štvrte kde je ich viac a sú to prevažne tí nezamestnaní a nevzdelaní. Zase keby ju nechali prechádzať sa v inom meste napr. v takom Chigagu tak možno by to bolo to isté. Ale ono to záleži v akom oblečení a ako upravená žena ide na takýto pokus medzi ľudí a tiež aj to v akom prostredí sa ocitne. Je to individualne. V Californii by si ju podľa mňa málokto všimol lebo tam je to samá "krásavica"aj keď každá je umelo upravená ale oto vyzývava.
Sejla a čo je to dramn čo po nej kričia? To bude nejaká nadávka nie? Napíš mi aká ale tak že niektoré písmenka vybodkuj aby to admin nezmazal. Neviem nájsť preklad na webe toho slova do slovenčiny.

Radek28

f1dsa645 najst emocionalne zdravu normalnu dobru zenu je rovnako tazke ako najst emocionalne zdraveho normalneho dobreho muza. Ako sa medzi zenskym osadenstvom najdu tzv. p**e a normalne tak aj medzi chlapmi sa najdu ch**i a normalny, problem je v tom, ze takych tych normalnych ludi je hodne ale hodne malo. A vela dobrych normalnych ludi sa casom pospini od tych spinavych.

doubledog

sejla
svet sa tak nedeli, ale v NY a celkovo v Amerike je ale ta socialna segregacia dost viditelna, omnoho viac ako napr. u nas.
tam na ulici stretnes omnoho viac chudobných a farebnych.
takze ten experiment vypoveda o vselicom, je naozaj mnohovrstevny a zaujimavy.

Sejla

doubledog tak svet sa nedeli na socialne pripady a milionarov, vsakze. Myslim ze normalne pracujuci slusny chlap nema taku nudzu o zeny. A duha vec je, ze ktokolvek by ju hentakym sposobom okrikoval, tak by s tym uspech nemal. Ty v nich vidis chudakov, ktori sa zufalo snazia o zensku priazen, ale zena, ktora je v tej situacii vidi potencialne nebezpecneho jedinca, ktory nepozna zabrany.