GSE roztok

marek54

no takže u doktorky mi robili testy zo stolice,z hrdla a z nosa.
testy zo stolice potvrdili candidu.
predpisala mi diflucan, tak som zvedavy.
dietu podla RNG držim stale od 26.12.2014 ale zatial sa nič nedeje . inak psyllium mi dosť dalo čreva do pohybu. myslím že to je dobra vecička

marek54

pomohla už niekomu tato dieto s doplnkami? ja som popozeral cely internet a nikde som nenašiel neaké pozitívne ohlasy že by sa niekto vyliečil. iba ak na neake lieky som našiel, ale zas to možu byť aj obchodnici a marketingove ťahy. tak neviem ako dalej.

marek54

už to bude 3 týždeň čo držím túto dietu aj so všetkými prípravkami, bez cukru,bez bielej muky,bez kvasiniek, a nevidim žiadne zlepšenie :( ide ma z toho poraziť . a inak ešte candivac by mi nepomohol?

RNG

jajannn, utokov na potraviniove doplnky je hromada, predsa si nemyslis, ze si daju lekari alebo farmaceuticky bussiness zasahovat dop svojho pola bez boja.
Ale uvedene clanky, ktorymi sa snazili citricidal zlikvidovat sa nezakladaju na pravde, lebo quaternialne zluceniny, co citricidal obsahuje su len podobne
benzetonium chloridu, ktory je samozrejme ako synteticka dezinfekcna latka skodlivy, zatial co skodlivost citricidalu nebola nijak preukazana ani v davkach ovela vacsich , nez su odporucane. Totiz keby bola skodlivost dokazana, tak by FDA tento doplnok jednoducho zakazala. A kedze sa to od roku 1982 nestalo, tak je to , co tvrdia, ze citricidal je skodlivy loz.
Osobne ho pouzivam vyse 15 rokov , zakazdym, ked na mna nieco lezie a prilezitosti mam hromady, najma kedze som nachylny od detstva na nakazy horneho dychacieho systemu a naviav moje vnucatka sa so mnou vzdy podelia s roznymi nakazami, co si prinesu zo skoly.
Pomocou citricidalu a inych doplnkov tie nakazy zlikvidujem skor, nez by som mal ochoriet, takze nemusel som lezat na ziadne choroby uz dlhe roky. Tak isto to potlacim skor, nez by som mal co len zvysenu teplotu a to v plnom mpracovnom nasadeni.

jajannn

toto som nasla o GSE- Citric. - takze neviem, ci to nie je nejake svinstvo:
"Tajomstvo antibakteriálneho účinku citricidalu sa podujali zistiť iný výskumníci. Zistili, že žiadna pôvodná látka z grapefrutových semienok nie je antibakteriálna, a to čo tam našli antibakteriálne bol benzetonium chlorid, ktorý sa používa do čistiacich dezinfekčných prostriedkov. Riaditeľ Citricidals Richard Perry tvrdí, že patentovaný citricidal neobsahuje benzetonium chlorid, pretože má iný kyslík a uhlík, čím prestáva byť toxický pre človeka v účinných antibiotických dávkach. Neručí za to, že iné výrobky GSE, ktoré neobsahujú patentovaný citricidal pridávajú do produktu benzetonium chlorid. "

RNG

Tak velka zmena zlozenia potravin moze pre niekoho odhalit napr nedostatok spravnych enzymov na to zmenene jedlo a tiez kyselin, lebo na maso a koncentrovane bielkoviny treba ovela viac kyselin, nez na sacharidy.
Takze odporucam brat s jedlom extra kyseliny a enzymy.

marek54

už 4 deň skúšam tuto protikandidovu dietu a citim sa neako zvláštne, brucho mi vydáva neaké zvláštne zvuky, sem tam aj bolesti v oblasti celeho brucha,svrbi ma chrbat v oblasti ladvin, a stolica aj 3x za den , taká vačšia. je to normalne či?

RNG

Oreganovy olej je silna korenina, preto ho odporucam pouzuivat v entericky chranenych kapsuliach co sa nerozpustia v zalaudku, ale az v crevach. Dobry jemvyrbok firmy NOW, oregano oil, , kde v kazdej kapsuli je zarucene 100 mg carvacrolu a tak odporucena davka 3 x 200 mg carvacrolu je s tymto vyrobkom 3 x 2 kapsule denne.