Rozchod po 6 rokoch

Príspevok v téme: Rozchod po 6 rokoch
načo

Dobrý deň, priateľ sa somnou rozišiel po 6 rokoch. V stredu bol na firemnej akcii. V piatok sa správal divne, tak som sa ho spýtala či náš vzťah je čisto iba kamarátsky, povedal že vyzerá to tak, ale že sa nechce rozísť, lebo že nevie čo chce. Potom sme si vyčítali chyby a ďalší týždeň sme to skúsili bez tých chýb. Keď som ho volala aby prišiel, vždy si našiel niečo, čo ide robiť, raz prišiel a nevedel sa mi poriadne ani do očí pozerať. Potom sme boli vonku a totálne ma ignoroval, a ak som niečo aj povedala tak mi len niečo odvrčal. Večer sme sa rozprávali a povedal že chce pauzu, najskôr mesiac, potom týždeň a potom ani jeden deň. Tak som navrhla 2 tyždne. Po týždni sa ozval mojej kamarátke a pýtal sa ako to znášam a povedal jej že ho to hrozne mrzí ale že to chce ukončiť. Potom sme sa stretli a povedal mi že ma prestal pred 3 mesiacmi ľúbiť, nikdy ma nepodviedol a nemá druhú babu ale že má kolegynu s ktorou si rozumie, má s nou veľa spoločného (povedal mi iba dve veci ktoré majú spoločné)... Na tej firemnej akcii sa ona pokúšala pobozkať ho na rozlúčku ale on nechcel. Keď som sa ho spýtala či je aj ona dôvod nášho rozchodu povedal že áno. Ona ak sa bude znovu snažiť získať ho on sa nebude brániť a ak s ním bude chcieť chodiť tak bude chcieť aj on. Potom mi vyčítal množstvo ďalších vecí ktoré mi nikdy predtým nevyčítal, hrozne mi zranil srdce no ja ho stále chcem. Na veľa otázok mi odpovedal neisto a hlavne slovom NEVIEM. Podviedol ma na tej akcii? Momentálne sme neni ani v kontakte, bude sprosté ak sa mu ozvem? Mám počkať kým sa mi on ozve? Chcel aby sme zostali kamaráti, lenže keď si predstavím že bude z druhou tak mi srdce puka. Alebo ako ho mám získať späť? Vie mi niekto poradiť?

miska89

Ahoj, určite bude najlepšie keď ho nebudeš kontaktovať, ani vyhľadávať, hoci to bude pre teba ťažké.. Viem ako sa citíš, a je mi to úprimne ľúto. Najlepšie bude dať sa čo najskôr dokopy, mať sa rada samú seba a ukázať mu s hrdosťou o čo prišiel. A možno keď sa mu neozveš začneš mu chýbať, ani ona nieje dokonalá. možno sa mýli no príde na to neskôr.. Ale ty by si mala začať odznova, nie je predsa posledný chlap na tejto planéte, to určite sama vieš. Držím palce.

Nina.

On sa proste zaľúbil do niekoho iného. Bodka. Nekontaktuj sa s ním. Vymaž ho zo života. Kamarátstvo nemá zmysel, ty sa budeš trápiť a jemu to bude len vyhovovať.

Bandolera

6 rokov je dlha doba, je to smutne, ze to zahodil, navyse kvoli inej znamosti. Teraz ta to boli, aj dlho bude. Potrva to dlhsi cas kym sa s tym zmieris, ale nic ine ti nezostava:-(. Urcite sa mu vsak neozyvaj, nevnucuj sa. Nehraj to ani na kamaractvo, sama zistis ze take nieco neexistuje (aspon nie cerstvo po rozchode). Nemyslim si, ze by si mala mrhat myslienkami ako ho ziskat spat, ked on uz ma za teba nahradu, je to krute, ale on uz si vybral cestu ktorou pojde. Jedine ak on si uvedomi, ze sa chce vratit spat, ale na to sa nespoliehaj a nedavaj si zbytocne nadeje... Radsej si povedz, ze ked ti toto dokazal spravit, tak si ta nezasluzi a v zivote ta caka nieco omnoho lepsie ako je on. Drzim ti palce, bud silna!

Delete

Zbláznila si sa? Kamaráti? Určite sa mu neozývaj!!!

Ja osobne by som už nič neriešil...odišiel tak nech si ide, prečo bojovať a vynakladať energiu na niečo čo aj tak nie je šťastné v našej prítomnosti a zbabelo utečie?

Toto sa nestalo zo dňa na deň, ani za tri týždne, mesiac, rok. Ak ťa nemiluje alebo prestal tak ťa nemiloval nikdy! Nech sa už rozhodneš akokoľvek tak je potrebné si uvedomiť dve skutočnosti. A to, že za rozpad vzťahu vždy môžu obaja a to, či ti niekto kto ťa nikdy nemal rád za to trápenie stojí. Ak niečo odíde tak by si to mala nechať ísť a nemíňať si zbytočne energiu. Zažil som niečo podobné tak viem o čom hovorím no bol to dvojnásobne dlhší časový úsek. Tí, ktorí majú pri tebe ostať a majú ťa skutočne radi neodídu nikdy.

NO2

Tu už pomôže len mágia lásky. Obráť sa na niekoho takého.
Stačí zadať do googlu slová: mágia lásky a nájde ti také stránky.
Tu už pomôže len zázrak.