Tetovanie a krémy na umŕtvenie kože

Abbey123

Jasné rozumiem možno ta emla by sa smykala ale myslím že ten lidocain sprej nie ten sa vraj vstrebe neviem vyskúšam to na sebe či nebude nejaká alergická reakcia alebo tak

Shayleen

Je to na tebe či chceš mať nevydarené a zmazané tetko ( kvôli emla krému sa pri tetovanie môže šmýkať na pokožke čo zhoršuje prácu pri tetovani ) alebo chceš mať vydarené a pekne tetko! Ja som tiež extra citlivka a mám už svoje 4 tetko. Jedno som sa naučila a to mi aj môj osobný tetkàr poradil: naučiť sa správne dýchať pri tetovani nemyslieť na bolesť a dať si hudbu a časom si tu bolesť vôbec nevšimneš.

Abbey123

Veľmi si cením som o niečo bohatšia čo sa týka týchto vecí.. Presne som mala na mysli emlu písala som o nej v texte.. Známa si dala lidocain a to je sprej že tiež jej to umrtvilo a videla som to tetovanie a nepríde mi že to neni kvalitné.. Má to farebné a veľmi pekne ale tak neviem ako si povedal/a U každého to je individuálne :)

Shayleen

Citujem: Stupeň vnímania bolesti závisí aj na technike tetovača , na druhu ihiel , na tetované časti tela aj na telesnej konštitúcii . Preto pre mimoriadne citlivé osoby existuje možnosť pred tetovaním kožu dočasne umŕtviť lokálnym anesthetikem " EMLA " ( k dostaniu bez receptu v lekárňach ) . Trvania účinku tohto krému je individuálne veľmi rozdielne ; u niektorých pôsobí až dve hodiny , u iných práve tak dvadsať minút . Koža je po dobu trvania účinku takmer necitlivá k bole sti . V niektorých prípadoch však bolo vypozorované , že koža ošetrená krémom " EMLA " horšie prijíma tetovacie farbu , čo môže viesť k zníženiu kvality tetovanie . Okrem toho je potrebné vziať na vedomie , že " EMLA " je liek , a že môže mať vedľajšie účinky .

Shayleen

Nerob to lebo potom sa ti horšie drží farba v koži a nedoporučuje sa ani žiadne tabletky na zmiernenie bolesti pred tetovaním!!! Všetko to ovplivňuje kvalitu tetovania.
To by mal vedieť každý teter.

Abbey123

No Ja som veľká citlivka ale napr moja známa si dala tu masť lebo v niektorých salónoch to ponúkajú a vychvaluje si to že to je celkom v pohode že to pomáha lebo ona je celá potetovana a vždy ju to nesmierne bolelo tak sa rozhodla skúsiť tu masť a odvtedy inak nefunguje a dokonca aj tater ku ktorému chcem ísť to ponúka tak silno nad tým rozmýšľam.

Shayleen

A tetkàr tá aj tak bude zakaždým s vazelìnou natierať! Predtým ti pokožku vydezinfukuje ešte. . . Na začiatku ťa to bude trochu bolieť záleží na tom aká si citlivka a po čase to už bude lepšie

Shayleen

Pred a počas tetovania sa nesmie nič brat a natierať na znecitlivenie! To viem od svojho tetkàra a aj lieky keď nejaké človek berie hrajú rolu.