Ako mat tehlicky na bruchu?

Lejka Lea

ahojte,mám 13 rokov 161 výška a mám 51kg som dievča....chcela by som sa opýtať kolko brušákov za deň treba spraviť aby som mala tehličky a vypracovanu postavu poradte!!

dixit

Mia, to je možné :DD ale chcela som ho predsa len skúsiť trochu namotivovať, nech to neberie tak povrchne, že hlavne mať tehličky a nič iné ma nezaujíma :)

Mia_553

Dixit- ja si myslím ze mu nejde o celkovo pružne, silne, vyšportované telo ale skôr o to aby keď zdvihne tričko baby odpadavali :D moji spolužiaci robia preeesne to iste :))

dixit

no keď má pri výške 185 cm 67 kg (a vek 14 rokov) tak asi pivné brucho mať chalan nebude :D

moja rada je: nezameriavaj sa na tehličky, to je len jedna vec z mnohých, čo sa týka estetiky, ale hlavne športovej výkonnosti. lepšie je zamerať sa na zvyšovanie výkonnosti, skrátka športovať, trénovať celé telo, a tie tehličky plus celkovo vyšportovanú postavu budeš mať ako bonus. o tej knihe Telo ako posilňovňa, čo ti radí Mia, som počula veľa chvály, hoci sama som sa k nej zatiaľ nedostala, ale mala by to byť dobrá voľba :) alebo skús, či by ťa nebavilo cvičiť podľa nejakých videí - nemyslím teraz nejaký aerobik pre ženy :D ale napr. insanity je vynikajúce, to som cvičila cez leto a bola to zaberačka, ale výsledky ozaj skvelé. a netreba na to žiadne činky, max. karimatku, nech trochu odpruží skoky, ktorých je tam veľa...

www.youtube.com

Mia_ 553

Asi 6 mesiacov ale on robí aj kardio( každý deň futbal) a potom ta strava.. Ake z pivneho brucha sa hned zehlicky nestanu

doubledog

brusaky nie su nijaky super cvik, je viacero lepsich cvikov na brucho.

ale tehlicky najprv potrebujes odokryt, pretoze byvaju pokryte podkoznym tukom.