Co sa stane ak sa budem prejedavat aj v noci?

zuzi74

Jedenie na noc, nie je velmi zdraviu prospesne...i ked ja mam co najmenej poucat, kedze pre mna nie je problem urobit nalet do chladnicky aj o polnoci a to svetlo pri tom ani nepotrebujem:-) Proste nezaspim so skvrkajucim zaludkom. A chuda som stale aj v svojom strednom veku, takze to ti prilis asi nepomoze. Nehlcem sice ziadne fastfoody, sladkosti si obcas doprajem v rozumnej miere, ale mojim zabijakom je coca cola. Viem, ze je strasne nezdrava a presladena, ale ked ja jej jednoducho neviem odolat. Na travenie mi excelentne pomaha a ta chut:-) Ale dobre od nej pribera brucho:-)
Ale teraz vazne, normalne sa stravuj, ziadne fastfoody, ziadne prepchavanie sa bagetami a podla moznosti ani sladke napoje. K tomu cviky na posilnenie tela a casom budes urcite pysna na svoju postavu.Zrejme mas dobry metabozlimus a to si vaz, pokial to tak este mas:-) Ak nechces mat problemy so zaludkom, zlcnikom a zapchami, tak sa neprepchavaj vyprazanymi jedlami. Ale to vlastne ako veganka asi ani nerobis:-)

MultiLevel

Jemim to su rady....."jedz fastfoody, mastne jedla, dopraj si kolace".....FUJ! Ludia, ona chce pribrat, nie si nahnat nejaku candidu, ci nejake ine ochorenie, mat celulitidu a ovisajuce faldy....
Priberam, tak ako sa stravou a cvicenim chudne, tak sa stravou a cvicenim da priberat. Pri cviceni ale nepriberas tuky, to je snad jasne. Neboj sa, nebudes ani vysportovana ako nejaka fitneska. Vsetko ti vsak musi stanovit odbornik, ja mam sice nastudovane nejake veci k tomu, ale nerada by som ti pisala nejake zarucene rady, radsej sa o tom porad s niekym, kto sa tym dlhodobo zaobera.
Ale ako tak citam, si este velmi mladunka, nejake expermenty by som nerobila. Pockaj este chvilu. Najdi si vo svojom okoli odbornika na danu tematiku a studuj si o tom.

PPV

Po obede si dopraj jablkový koláč.. Vypraž ho napr. s karamelovou polevou, kalórie sú také vysoké, že pribereš. Vyprážané cookie, zmrzlinu..Ak sa nebude dariť, nechaj to tak. Máš 14, uvidíš ako sa postupne zaoblížiš.

Žužova

Tak to mamine skus nejak vysvetliť ,že máš zrejme taký rýchly metabolizmus a nič stým neurobíš :) Hlavne nejec nasilu veci , ked nebudeš hladná tak sa nenúť len kvoli tomu že mama chce. Skús sa snou porozprávať daj jej prečítať nejake članky ak ti nebude veriť. Pokial ješ ako máš tak nerozumiem prečo ti to vyčíta. Vegetarian som aj ja,síce som schudla vdaka tomu aj ja..no nijak rapídne nie,skor váha klesla z tej zmeny. Ale keby jem to čo ty tak som zase ,,plná" Takže ak mamine vadí že si vegoš a preto si chudá vysvetli jej že mäso neni príčinou..viac ludia priberú práve vdaka tým nezdravým sračkám :) ..proste máš rýchly metabolizmus :)

sama

a prečo si vegetariánka? Počkaj také 2, 3 roky z bude z teba žena :)..ako písala Žužova som tiež taký podobný prípad ako jej kamarátka..a to, že ti iní hovoria, že si chudá..a čo..si spokojná sama so sebou ako vyzeráš? ak áno, tak odpoveď poznáš :)
ak nie..tak je to už len na tebe

priberam

Jej vdaka :)))
Len mi je zle, ked mi mama stále hovori aka som chudá a nadava mi aby som už konecne jedla, aj ked ja jem stále. Sice som vegetarianka ale taky vyprazany syr a bagety jem často

Žužova

V noci sa má spinkať :o) neblázni.. Pozri mám kamarátku ktorá v tvojom veku bola kosť a koža..vysoká lata. spolužiaci sa jej vedeli posmievať,chalani ju nejak moc nechceli.. určite mala z toho komplexy.Ale nijak zvlášť to neriešila,jedla kedy chcela,kolko chcela..fastfoody, mastné jedlá,sladkosti,no prosto hrozné.. všetko...v noci sme kolkokrát chalovali čipsy,čokolady pri Tv a tak. Ja som jej to velmi závidela že takýmto štýlom mne išli kilá ,,krásne" hore a ona nepribrala ani gram..dokonca ešte občas chudla..A teraz ? má 23r. prsia má vačšie ako ja, zadok skoro tiež, je krásne štíhlunká,samozrejme nepribrala vela no telo sa jej vytvarovala do tých správnych partii a teraz sa o nu chlapi idú poblázniť :) ...si mladá ,počkaj, za pár rokov sa tvoje telo ešte vyvinie.Možno sa vytiahneš do výšky a budeš štíhla ako modelka alebo nakoniec priberieš ako si praješ :)

sama

Ahoj..a načo si kaziť trávenie? nerob to..aj ja som bola v tvojom veku chudá....buď rada, že zatiaľ môžeš jesť čo len chceš a nepriberieš..počkaj ešte tak 2-3 roky...potom to budeš chcieť vrátiť späť..ver mi

aj aj som chcela priberať vtedy, teraz už nie...:D

Verrum

Ak niesi zvyknuta jest v noci, tak ked zaspis,povracias sa. Zacni jest fasfoody, sladke, pi sladke vody, chipsy, vyprazane a mastne jedla. Vela stastia