Nikdy si nenajdem partnera, tuzim uz len zomriet

Príspevok v téme: Nikdy si nenajdem partnera, tuzim uz len zomriet
zivamrtvola

Zdravim, mam 31 rokov a ziaden vztah za sebou. Mam telesny hendicep ktoreho sa nikdy nezbavim a to mi brani najst si partnera. O aky hendicep ide tu nebudem rozpisovat, nechcem.
Od mala som tuzila a snivala, ze raz si najdem priatela, vydam sa a budem mat dve alebo tri deti. Lenze moj telesny hendicep sa nemenil vekom ale este viac zvyraznoval a o ma odsudilo na zivot do smrti bez partnera. Nikdy o mna nijaky chlapec nestal dlhodobo. Na zakladnej skole jeden ale cim sme boli starsi tak jeho zaujem opadol. Na strednej mal tiez jeden zaujem ale kamarati ho prehovorili ze s takou nemoze predsa chodit. Dokonca ho presviedcali este aj v mojej blizkej pritomnosti lebo si mysleli ze to nepocujem. Vsetko som pocula.
Ziaden kolega v doterajsich pracach o mna nemal vazny zaujem. Alebo bola smola v tom ze boli uz zadani a so mnou sa len zahravali a vesali mi buliky na nos. Skusala som cez socialne siete ako pokec a badoo. Prejavovali zaujem ale ked sme sa nazivo stretli tak sa ich zaujem zrazu vytratil a uz ich viac nebolo. Neozvali sa, nereagovali na spravy, nic. Proste uz mam 31 rokov a marne by som si nahovarala ze sa teraz nieco zmeni. Nic sa nezmenilo a uz ani sa nezmeni.
Tuzim uz len po jednom a to umriet. Umriet mlada a co najskor. Najlepsie zaspat a nikdy sa uz nezobudit. Nic ma tu nedrzi na svete. Nemam uz vobec preco zit. Nechcem uz zit. Ked vidim tie stastne pary ako sa tulia k sebe. Ked vidim tie rodinky. A ja vecne odsudena na zivot samotarky. Viem je nas viac ale tie ostatne osamele a osameli maju este nejaku sancu najst si niekoho ale ja uz nie. Zistila som ze medzi muzmi niesom ziadana. Telesneho hendikepu sa nikdy nezbavim ale zato sa zbavim kazdeho muza. Netuzim dalej zit, nechcem, nemam zaujem, nikam sa mi nechce chodit, len sedim doma, lezim. Nic ma uz von netaha. Uplne sa zo mna straca energia, uz sa stratila. Nemam chut ani pracovat, dychat, jest. Len spat by som spala cely den aj noc.
Mam jednu otazku na vas. Preco musia na svete zit aj ludia ktori o to stratili zaujem? Preco tu musime byt ako otroci? Preco musime nasilu zit? Preco?

Samuela Ch.

Si zaslepená. Zameraná na jednu nedokonalosť v tvojom živote, a to ťa ničí. Poviem ti jedno: žiaden iný človek ťa šťastnou neurobí. Aj keby si pri sebe mala zdravého chlapa, aj naďalej by si sa nenávidela, na to dám jed.

Musíš si uvedomiť, že na tomto svete je X vecí, ktoré ťa dokážu naplňovať, muž je len jedna z nich.

Zmier sa s tým, že zostaneš slobodná. Čo na tom? Je to skvelý život. Si ako vietor, robíš si čo chceš, ideš kam chceš. Má to svoje čaro.

Tak sa neupínaj na túto vec a roztiahni krídla.

lea33333333

bud len rada, vies ako ti zavidim? ty asi vidis same romanticke filmy, bohuzial ta musim uviest do reality ze aj keby si nejakeho najdes ver mi ziadna vyhra o to horsie ked mas hendikep lebo zdravy choreho nikdy nepochopi,

inak je to zvlastne ze tuzis po priatelovi ja keby mi je nieco tuzim radsej po zdravi a nie vesat si somara na krk

MultiLevel

Prepac, nechcem byt hnusna, asi malokto sa vie vzit do tvojej koze, no......bohuzial, sama si si vybrala. Nie svoj hendikep, ale to, comu veris....tie slova o tom, ako si nikdy nenajdes partnera a chces zomriet, to je myslis v pohode? Myslis, ze clovek, ktory v sebe toto zivi a veri tomu, ze zrazu najde partnera? Ako? Ved si zablokovana, spravila si si o sebe nejaku mienku, vytvorila nazor, zasadila si si ho do hlavy, veris tomu, tak co ocakavas? Ze s tymto nazorom ti partner spadne rovno do naruce?
Ked chces lasku, musis ju v prvom rade zo seba vyzarovat! Zacni postupne inak o sebe premyslat, tie negativa zahod a denne si hovor o sebe pekne veci. Jasne, hendikep sa ti nestrati , ale dolezite je, aby si sa v prvom rade milovala ty sama, az potom ta mozu ini ludia lubit. Urcite si uz pocula o pripadoch, kedy si hendikepovany clovek nasiel zdraveho partnera. Alebo ked si hendikepovany nasiel tiez hendikepovaneho....moze sa to stat aj tebe :)

anjelik *

Tak predmetom príspevku bola jedna otázka. Síce podľa mňa až štyri, ale teda to nevadí.:o))
Dôvodom, prečo žijú aj tí, čo nechcú, je to, že ak si raz živá, môžeš iba žiť. To nie je otázka voľby, je to zákonitosť. Môžeš si telo zničiť, zabiť sa, zomrieť, ale už naveky budeš životom. Otrokom si preto, lebo miesto toho, aby si sa snažila niečo s tým urobiť a snažila sa žiť slobodnejšie, tak si skutočne len otrok a v tvojom prípade, otrok vlastných predstáv o sebe a druhých.Toto ti myslím vysvetlili viac ako presne tí ostatní. Nasilu žiješ preto, lebo si neurobila ani len krok ku slobode a zostala si na mŕtvom bode a miesto rozmýšľania a hľadania odpovedí na otázky, ktoré si položila, jediné, čo robíš, je, že stagnuješ. Mŕtve telo ťa zastavilo a ak sa nepreberieš, tak si skončila. Ale vždy si môžeš vziať k srdcu rady, ktoré ťa smerovali k sebe samej a nie ku smrti.:o)

laura321

uplne suhlasim s lskdfjsl prispevkom a osobne si myslim, ze nikto zo zdravych ludi sa k nej ako k postihnutej ani nechova,kazdy sa k nej chova normalne, zato ze je postihnuta, nebudu s nou ludia jednat v rukavickach a lutovat ju,hadzat sucitne pohlady, chovaju sa k nej akoby postihnuta nebola. Vsetko si len slecna namysla vo svojom vlastnom svete, ze svet je zly aj muzi, len ona je ta chuderka dobra, co ju kazdy odvrhne, pritom opovrhuje postihnutymi a nazyva ich kriplami...rozhodne by mala vyhladat psychologa, ja vidim skor psychicky problem, ako fyzicky.....

lskdfjsl

bonparova, nie je sebecka? tak ona sama nazyva hendikepovanych ludi kriplami ale ked sa ku nej prave ti zdravi a pekni spravaju tiez ako ku kriplovi tak to ju uz zrazu vytaca? nie je len sebecka ale aj pokrytecka, na seba ma jeden meter a na druhych iny. a kazdy si hlada seberovneho, to je to co ona stale odmieta pochopit pretoze sa odmieta zmierit s tym kym je