Pevny zadok

Príspevok v téme: Pevny zadok
lenka.b

Nikdy som sa sportu nevenovala,som prirodzene celkom stihla,no samozrejme ze sa ten nedostatok pohybu prejavuje a vobec sa mi nepaci moj zadok,je celkom velky,nie je pevny a mozno trocha padnuty. fitko alebo taketo veci sa mi moc nechce, preto sa realne pytam, myslite ze staci robit napriklad doma denne 40-50 drepov a 30-40 tych cvikov,ze vystretu nohu zakopavam dozadu,vraj to je tiez dobre.
viem ze to znie trocha prihluplo,ale potrebujem nieco co sa da robit doma a co je efektivne,a nikde nie su nejake presne pocty. proste aby som to nerobila zbytocne,aby bolo vidno nejake vysledky, pripadne zakolko by sa mohli dostavit.
za vsetky rady dakujem!

Daduska13213

ahoj, keď som začala chudnúť tak som chodila behať a upravila som si stravu, no nepáčilo sa mi ako chudnem a chcela som si vyforovať zadok (brucho ma nikdy nejak netrápilo) a cvičila som a cvičím podľa týchto cvikov: -odkaz odstránený- napísané je síce prti celulitíde ale myslím že je to asi jedno =D

odpovedam

drepy jednoznacne ano, pripadne si pozri videa na nete - cvicenie s vlastnou vahou. ale pokial nemas spranu stravu, tak tvoje telo sa nezmeni. plati, ze to, ako tvoje telo vyzera, je z 80% strava a z 20% pohyb. Pohyb je len impulz, az strava robi to, co chces. Ak chces spevnit zadok a nohy, tak zakonite musis mat v strave viac bielkovin. Cca 2g na 1 kg hmotnosti na den.