Klinika - Kostka

Príspevok v téme: Klinika - Kostka
simca2651

Ahojte vsetci!chcem sa spytat ci niekto ma skusenosti s klinikou kostka ktora sidli v Spisskej Belej?pretoze som pocula na nich tak strasne vela zlych ohlasov,kamaratovi zhorsili stav kolena a este si pytali za to peniaze a ked sa im vyhrazal ze da ich firmu preverit,tak mal procedury gratis..znameho dokonca tak dopichali s ich \"akupunkturou\" ktora nie je ozajstna ze ho zozbierali az v KE v nemocnici a ked im vravel kde sa \"liecil\"tak mu doktor zakazal sem chodit pretoze Ten sef Kostka nie je dva krat seriozny pan.Vraj tam fyzioterapwuti a maseri byvaju pod jednou strechou robia 2 smeny,seci sa musia usmievat vsade su kamery kde ich sleduju.mala som tam kamarata ktory tam masiroval od nevidim do nevidim a raz si otvoril usta ze chce vyssi plat,a ze sa nepacia podmiwnky,zacali ho este viac vyuzivat a davat mmuu pcitit ze si otvoril usta a nakoniec odisiel a s vyplatenim poslednej vyplaty mal tiez dost dlhe natahovanie.podla mna su sektary.uz len z dovodu ze seci byvaju pod jednou strechou su daleko od blizkych izolovany,vzdy sa smiat vycucat z ludi peniaze a vzdy to robit pod zamienkou ze zdravie je pre nich to najfolezitejsie.mate niekto snimi dobre zle skusenosti?lebo na nete si o nich neviem nic najst.vdaka :)

MUDr. Peter

Ako mozete vobec rozmyslat o tom, ze vyuzijete sluzby podvodnika a zlodeja akym je Pavol Kostka? Nech by bol akokolvek dobrym odbornikom, vyuzit jeho sluzby aj napriek tomu, ze klamal a kradol je podporovanie zlodejstva! Ved predsa kradol aj Vase peniaze!!

V ambulantnej a stacionarnej rehabilitacnej starostlivosti sa pohybujem uz 11 rokov a viem jednoznacne povedat, ze to je vyhradne sluzba verejnosti, prilezitosti na zisk je v tejto sfere, aj ked sukromnej minimum!! Dokazom toho je aj fakt, ze po zruseni zmluv s VSZP musel Kostka zatvorit vsetky jeho pobocky az na jedinu!!
99% nas lekarov bez znamosti, nikdy nemoze dostat zmluvy, ake mal Kostka!

Adriana K

Ja som chodila na kliniku do Sp. Belej asi pred 7 rokmi,ale ja som bola maximálne spokojná.Nebyť Dr. Kostku tak som už dávno po operácii chrbtice, mala som neskutočné bolesti a vtedy mal veľmi dobrých masérov aj jeho prístup bol veľmi dobrý. Ja nemôžem na neho povedať krivé slovo. Dokonca cez jeho terapie sa mi odbúrali aj tie strašné migrény, teraz neviem ako to funguje,ale určite by som ho navštívila znovu, možno má každý iné skúsenosti ale ja iba dobré

radoslav1.

Dobrý deň dovoľte mi na úvod povedať že ľudia ktorý pracovali na Klinike Kostka v Nitre boli ústretoví.Ja som bol s klinikou kostka veľmi spokojný čo sa týka i vstupnej prehliadky a aj všetkých individuálnych procedúr miostimulácia i nahrievania a nikdy som si nesťažoval ani na fyzikálne terapie mne osobne klinika pána Kostku veľmi pomohla a rád som tam chodil a tak isto pomohla i mojej mamine keď mala problémy s chrbticou tak ako to bolo aj v prípade u mňa. Budem rád ak znova pán MUDr.Pavol Kostka bude znova fungovať. A myslím si že toto je obyčajná závisť ktorá šíri médiami.

Žabka2

Ahoj Peter zo Zvolena. Ja som bola na Klinike Kostka v Nitre. Vstupnú prehliadku robila nejaká pani, nejaké otázky mi dala, ale ich zjavne nepočúvala, pretože každá z nás čo sme tm boli sme mali to isté. Táto pani aj inkasovala poplatky za "terapiu". Masíroval ma bývalý kuchár, ktorý robil pár dní túto robotu. No hrozné, to sa na masáž ani zďaleka nepodobalo, masér si stále len hundral, ako ten čas pomaly ide a stále pozeral na hodiny pred sebou. V jednej miestnosti nás bolo hádam šesť, oddelené sme boli plachtami, tak na tesno, že sa občas plachta ocitla na tele akože "maséra".Terapia? neviem aká, okrem nejakej elektroliečby-mravčenie po chrbte. Očakávala som oveľa viac, veď keď idem svojmu masérovi, škoda, nebýva v mojom bydlisku,je športový masér,to je masáž aká má byť, pozná ľudské telo, vie rozpoznať už podľa postoja kde je problém, aj ho odstráni, niekoľko týždňov som v pohodičke.Tiež v kúpeloch dostávam dosť kvalitnú masáž, ale toto? Počula som, že Kostka často mení pracovníkov a ktorých zobral v začiatkoch svojej pôsobnosti, ktorých si i klienti žiadali, tých už dávno vyhodil, vždy si niečo našiel, až trápne veci, a berie nekvalifikovaných, týmto rýchlo kvaseným masérom dáva pár stovák, kvalifikovaného odborníka s praxou by musel zaplatiť! Takže lekára a maséra, odborníkov s praxou tam nenájdeš.Viac som tam nebola, dokonca som počula, že v Nitre Kostka zatvoril prevádzku. Možno tam bol aj kvaifikovaný masér s praxou, ale ja som to šťastie nemala, mňa masíroval kuchár.

Fiko

Tak arogantného človeka ako je "pán" MUDr.Kostka len tak neuvidíte a nepočujete.Ku svojim pracovníčkam a pracovníkom sa správa ako ku prašivým psom. Jeho nadávky sa nedajú ani opísať. Chudere masérky a maséri, robia za minimálnu mzdu 12 h. denne, soboty zadarmo, povedať pol slova nemôžu, pretože "najvyššiemu" BOHU sa protirečiť nesmie, hneď máš padáka, alebo kárne hoci nevedia chúďatá za čo a kto tam príde nadobudnúť prax, tak asi v upratovaní získa určite prax, že budú manželia a manželky spokojné, ak vôbec po tých zmenách budú vládať doma niečo urobiť. Ich prácu si vážim, sú fakt profesionálky, a profesionáli, čo sa o "pánovi Kostkovi" povedať nedá.Kde dáva tie peniaze, keď ani upratovačky nemá, ale pracovníci popri svojej práci upratujú a dezinfikujú a robia aj rôzne opravárske práce? Ku nám zákazníkom sa správajú veľmi profesionálne, ale vidieť na nich úskosť a strach . Pán Kostka má i svojich nasledovníkov, vychoval si v Bratislave "pána " riaditeľa kliniky presne na svoj obraz /ale to vtedy sa tak chová, keď si myslí, že zákazník to nemôže počuť. K zákazníkom je ako uslintaná myš.No však sa má od koho učiť, pravda pán Kostka?

Jana T

Ja a moja rodina mame len tie najlepsie skusenosti s klinikou Kostka.10EUR zaplatit za to ze sa vam niekto venuje 2-3hodiny v dnesnej dobe je uplne smiesne.Komu sa nepaci,nech navstivi doktora Filipskeho,tam zaplati min.40EUR na hodinu!!!

anna334

Starostlivost pod uroven. Nemam k tomu co dodat, pracu vykonavaju studenti podaktori nemaju ani dokoncenu skolu. Namackani ludia v jednej miestnosti dvaja.

Petra T

Kostka ako lekar by sa mal aspon z moralneho hladiska zodpovedat ,Ved tie peniaze ktore prepieral cez svoje kliniky od poistovne urcite niekde chybali ,mozno malemu dietatu alebo inym pcientom neviem ci by niekto nanho pisal chvali keby mu niekto z rodiny zomrel pre operaciu na ktoru musel cakat pre nedosatok penazi ale hlavne ze sa masiruje na klinike u Kostu,a tam je dostatok penazi .ale z rozdielom ze tam ludia az tak nutne nepotrebuju chodit ako ludia ktory maju rakovinu a pod.Mal by sa zodpovedat ,pred bohom sa bude ...ked nie este na tomto svete