Moj buduci manzel chodil za prostitutkami

Príspevok v téme: Moj buduci manzel chodil za prostitutkami
AnnaBelle

Dobry den,
Moj buduci manzel chodil vela za prostitutkami, a to v case, kedy sme sa uz poznali, ale ja som mu odolavala, a vlastne tesne pred tym, ako sme spolu zacali oficialne chodit. Vyspal sa s hocikym, boli to velmi skarede a starsie zeny na dovolenkach (on mal 28, ony mali 41-46, jedna mala dokonca 22. V porovnani so mnou boli velmi podpriemerne, vacsina normalnych ludi by sa na nich akurat zasmiala, ale on ich volal "krasne zeny" a chvalil sa tym vsetkym kamaratom. V telefone ma stale ulozene tel.cisla na escort a bordely. Uz viac ako rok seka dobrotu a chce si ma vziat za zenu. Je rodinne zalozeny, o to pokoj, ale mna neustale zerie predstava jeho nedavnej minulosti. Ma obrovske plany pre nas dvoch, dokonca aj nase buduce deti. Mam ho vobec brat vazne? Pozn: nie je ziadny casanova, ani bohaty, je to intelektual

hmhmhmm

Ak myslis vazne svoj prispevok tak v takejto situaci.. v prvom rade by som chcela dokaz o tom ze je zdravy v kazdom smere... a v druhom rade by som si isla dat ku gyn vsetky mozne vysetrenia okamzite po tom co by som sa dozvedela co je to zac....ja by som takeho chlapa nebrala vobec vazne a uz vobec nie na vztah a manzelstvo... takemu sa verit neda ani nos medzi ocami... a absolutne taky chlap pre mna nema ziadnu hodnotu..je to hnoj, zufalec co si musel ( mozno aj stale musi)platit za sex..asi je to nejaka diagnoza..veru nechcela by som to je ako keby si chcel chlap zobrat prositutku..ale niesme vo filme pretty woman :)

MultiLevel

Toto je fake? :D
No nic....v prvom rade by si sa mala bat pohlavnych chorob. A to ako vazne.
Zahod vsetku svoju naivitu a skus sa na neho pozriet normalnymi ocami. Nie som za to, aby sme niekoho sudili za jeho minulost, lebo kazdy ju nejaku mame. Ale i minulost o nas vela vypoveda...A ty mas doma vsetko mozne, len nie intelektuala :D To, ze ta mozno dokaze slovne spacifikovat, spracovat tak, ze nevies co mas povedat a radsej drzis pusu a krok, nie je kvoli tomu, ze je chlapec intelektual....Prosto si zvaz akeho muza chces, snad ti nieco otvori oci :)

embryo

mojim najvacsim sklamanim v zivote (ak nepocitam objav, ze darceky nenosi jezis) bolo zistenie, ze ko****zmus jedneho z partnerov nie prekazkou v uzavreti manzelstva, ale naopak - je to casto nevyhnutnym predpokladom

takze este z toho moze by krasne a fungujuce manzelstvo... :-)

0vecka

vecsinou su intelektualy najvecsi uchylaci... primitivovia si xcu len zasukat...

inak to bol asi fajnsmeker ked isiel na take stare popripade s amu nic ine nepodarilo ulovit ... alebo to si tie 40tnicky platil???

doubledog

to by ma zaujimalo, ako ty ako vies, ako vyzerali, kolko ich bolo, aky maju vek?
a ako to, ze sa nimi chvalil ako krásnymi zenami, ked su take skarede?
ktovie, ako to cele bolo, mozno o tom len hovoril a skutek utek :)
kazdopadne, je to fakt divne.

annnab

Boze moj....reakcie ako keby existoval len jeden model pre cloveka ktory navstevoval bordel. Baby viete ze tie bordely su kazdy den plne? A ze tam nechodia len socky? Ale aj chlapi ktori prosto potrebuju sex a nechce sa im prave venovat tri hodiny oblbovaniu dakej baby na bare aby zasunuli? Mam viacero kamaratov ktorym nie je navsteva bordelu cudzia prave z tohto dovodu. Ale ked su vo vztahu tak ich nic take nenapadne.