Vniknutie spermie cez kozu

buzola

Tasty mohla by si sa zamysliet, ze do tejto kategorie sa castokrat vzhladom na obsah zalozenych tem a otazok chodia zabijat nudu neplnolete decka.
Ako viem, ze spermie pochodovat nevedia len plavat. A urcite to viem aj sam zakladatej temy ak nieje totalny dement co myslim, ze nieje.

anjelik *

Je viac ako potešiteľné, že vedci nikdy nezaspia na vavrínoch a stále znovu a znovu otvárajú dvere svojich laboratórií, kde dlhé hodiny sedia sklonení nad mikroskopmi a pátrajú po príčinách vecí dosiaľ nevysvetlených a z toho titulu záhadných. Tak sa im aj konečne podarilo objaviť, prečo stále znovu a znovu dochádza k neočakávaným počatiam a objavili v pote tvárí príčinu tohoto, dovoľme si mierne preháňať, fenoménu dnešnej mladej generácie. Zistili, že spermie, o ktorých sa dosiaľ predpokladalo, že sú schopné iba *plávať*, zmutovali na nový druh a to spermie, schopné teleportácie. Pre tých, ktorí nerozumejú, vedci bližšie vysvetľujú, že spermia nadobudla schopnosť sa premiestňovať silou myšlienky, tvorenej mozgom spermie a prakticky okamžite sa ocitnúť tam, kde je prítomné vajíčko a v momente spustiť tak zázračný proces počatia nového človiečika. Je jedno, kde sa spermia nachádza, na koberci, plachte, v kondome, kdekoľvek na tele, či hodinu alebo dve. Objavili sa aj spermie, ktoré potierajú existenciu času a trpezlivo vyčkávajú na vhodnú príležitosť sa teleportovať a zabezpečiť tak zrodenie sa nového jedinca, ktorý obohatí túto civilizáciu.

tasty

áno, treba zrušiť tú sexuálnu výchovu na školách, áno však je aj tak zbytočná, to čo za abnormálne výplody sa vedia pýtať pubertiaci až rozum zastáva, bolí to

wreck

no kolkoze facepalmov by na toto bolo treba? sak tolko nas neni v celom sirom svete!

tak sa len obmedzim na kratke: nie.