A zase ten Valentin...

Príspevok v téme: A zase ten Valentin...
l-o-v-e

Opat po roku sa vracia ten debilny sviatok zalubenych Valentin. Neznasam ho a neznasam rovnako aj tie reklamy s ruzovymi a cervenymi srdieckami a plagaty na valentinske podujatia. Chyta ma depka lebo ja nemam stale nikoho lebo vsetky pokusy zlyhali. Neznasam ho a najradsej by som ho zrusila. Preco nas musia deptat nas nezadanych alebo po rozchode s tym blbym sviatkom. Otravuju ma reklamy v televizii a v letakoch. Vsade same srdiecka a plysaciky. Je to tak otravne..
A co vy? Ake mate pocity, tiez vas to tak deprimuje? Akoby kazdy musel byt povinne zalubeny a travit ten den s niekym.

nanicden

Je to deň, ako každý iný. Vôbec ho neslávim, aj keď som vo vzťahu. Láska sa má prejavovať každý deň, nie raz za rok. Večne sa smejem z ľudí, ktorí majú z Valentína depky, že budu sami, že ich partner neobdaroval, bla, bla, bla... a v ostatné dni im nevadí, že si neprejavujú lásku. Trochu na hlavu.

Kimmy_CA

Ja som teraz tiež sama a vôbec mi Valentín nevadí. Jasne, môže mi byť ľúto, že nemám láskavého a dobrého partnera ktorému by na mne záležalo a ktorý by ma mal rád, ale je mi ľúto presne to, nie že bude Valentín a nemá mi kto kúpiť čokoládu a ruže. Tak si tú čokoládu a kvety kúpim sama a mám to :-) A cítim sa dobre aj tak... čo ti bráni v tom si urobiť malú radosť alebo dopriať si nejaké potešenie sama? Jediné čo ma napadá ako akceptovateľný dôvod môžu byť financie, inak si predsa môžeš urobiť pekný deň aj tak... a svätému Valentínovi by isto nevadilo, keby si aj single ľudia užívali jeho deň. Alebo ho proste popros, nech ti niekoho dobrého čoskoro pošle a máš to :-)

Rada_neznamej

Jaj a takmer by som zabudla na rozkosne fotky babatiek, vsetky dokonale, krasne, poslusne a pozor, su jediny zmysel zivota! Inymi slovami - nemas decka, nemas zmysel zivota, nemas dokonale usmiate decka, nieco nie je s tebou v poriadku! A vobec, nechces decka? Treba ta odstrelit. Kde je empatia voci zenam, ktore deti mat nemozu? Chora doba!

skovranok

valentin sa blizi.. pod do mojej chyzi :-DDD
ludia benlaznite ved tu idr cisto len o komerciu a zisk obchodnych retazcov ktore vam tlacia kaleraby do hlav aby ste kupovali a kupovali a kupovali lebo je nejaky valentin a zmanipulovani ludia stresuju a kupuju a kupuju... zatial co ti pri zdravim rozume to serkaju a serkaju a nedaju sa obalamutit.

Rada_neznamej

Pripadne tie sproste citaty, ktorych je plny FB, ako naozaj pocitis stratu az ked umrie tvoja mamicka a mamicka je jedina, co ta pochopi. Ti kde nechali empatiu voci detom v domovoch a ostatnym detom, ktore boli sukami opustene? Taky je svet v ktorom zijes!

Rada_neznamej

No ty mas dpc problemy! Ja by som zrusila sviatok matiek, nie kazda mater sa musi oslavovat, niektore su aj suky, ktore opustili svoje deti. A co sa mam posrat teraz?