Mávam bolesti žalúdka a trocha v podbrušku

Príspevok v téme: Mávam bolesti žalúdka a trocha v podbrušku
Modroocka10

Dobrý deň,
Mávam bolesti žalúdka a trocha v podbrušku, skôr tam kde sú črevá,mám už tretí deň nafúknuté bruško,nemôžem vylúčiť "plyny", pretože mi to nejde, ani stolicu sa mi nedá vylúčit ako keby som mala upchaté črevá. Niekedy ma pichá vo vaječníkoch. Neviete mi poradiť čo s tým? Idem na hadičku do žalúdka no pochybujem, že mi z toho zistia aj to čo mám s črevami. Prosim o rady, Ďakujem.

bebe25

Vyuzi cas, kym pojdes na vysetrenie a skus zaradit tychto par rad. Na lacno sa vzdy napi 3 dcl teplej vody. potom si daj varene ranajky, napr. vlocky s ovocim varenymi vo vode so skoricou medom a kokosom. do obeda sa snaz vypit co najviac teplej vody. Ajurvedsky recept je trochu netradicny urcite Ti vsak uvolni creva. Najlepsie cez vikend. na lacno vypi 1 liter teplej vody s cajovou lyzickou soli. Vodu pi postupne po 3 dcl a skus si lahko zacvicit (napr drepy, dvihanie noh v lahu, bicyklovanie v lahu) takto postupne vypi 1 liter vody, a ostan minimalne 3 hodiny doma. Skvele je tiez zaradit do stravy zelene smothies (40% listovej zeleniny a 60% ovocia) vymixovat do hladka s 3 dcl vody. Vela stastia :-)

palec69

Určite treba ísť na vyšetrenie. Problémy s bolesťami žalúdka a čriev sú väčšinou psychického pôvodu, a tak isto aj spôsob stravovania. Odporúčam navštíviť etikoterapeuta, a odborníka na výživu. Mne veľmi pomohla Eva Blaho.

Kesic

Robili to testy na lepok a laktozu? Dcera mala podobne priznaky a zistili jej intoleranciu laktozy, vylucila mlieko a teraz je v poriadku ale staci nieco s laktozou a ma krce, bolesti, hnacky alebo zapchy ako kedy