krivý nos

Dada252

Ak budeš mať 18 rokov môžeš isť na operáciu. Skor nie lebo musi byť ukončený vývin tvarových kosti a preto sa operuje až od 18. Držim palce. Zatial si môžeš zarobiť niekde na brigade peniaze a našetriť na operáciu. Stoji to od 600-1500 eur ako kde.

miliE445

ahoj mam velke komplexy mám velky nos a velke predne zuby mam sice strojcek ale naozaj ich mam velke ako niaky prvacik vypocula som si uz zopar dost zlych poznamok a teraz mam komplexy z nosu on je spredu je uplne normalny ale zboku bojim sa aj niekam pozret ked vedla niekoho sedim aby si to nevsimol sice mi nikto nepovedal ze ho mam krivy ale...mam sice len 13 ale ja chcem ist na operaciu nemam ho ako adela banasova ale ja sa zanho naozaj hanbim:(prosim pomozte mi!!

pajtas

Nie.Ja napríklad obdivujem.Nikdy som nevedela čo pod krivým nosom mám chápat, lebo ja ho nemám, ale pod Vašim krivým sa rozumie orlý nos,čo som až neskôr pochopila ktorý ja obdivujem, ak je jemne zahnutý pri pohlade z profilu, na moj vkus je prekrásny, myslím to úprimne,anič s ním nerob, vždy lepšie akoby si tam mala mať zemiak bez formy.Máš ho šlachetne tvarovaný.Tiež mi kamoška tvrdila že ho má jrivý a ja som pozerala z predu, nič krivénerozumela som jeje lebo ja som ho obdivovala a potom hovorí pozri z boku, ved to je také nádherné.Určite sa budeš páčit mužovi, ktorý ho má presne opačne tvarovaný. :)tak to funguje, každý chce to čo nemá, preto sme si vzájomne príťažlivý,určite pritahuješ chlapa s opačným nosom :)

vv

Mne sa tiež pači jej noštek. Nema ho ani dohora a ani fajku. Taky normalny rovný. Ale hlavne je, že to ona nelutuje. Jej robil špičku aj kosť. Prepážku mala v poriadku.
Aj k nemu pôjdem. Ale až cez prazdniny, takže mam ešte dosť času.

vv

Ja nie ale kamaratka a je velmi spokojna. Aj s prístupom aj s vysledkom. A povedal jej, že ak bude mať s tým neskor nejaky problem tak sa môže ozvať. Takže to nie je človek, čo zoberie peniaze a dovidenia...
Najskôr bola v ružinove na konzultacii, neviem teraz presne u koho, ale tam mala pocit, že na nu nemaju čas a doktor sa ponahlal preč a ani jej poriadne nič nevysvetlil. Tak potom išla radšej do BB.