Môže ísť o tehotenstvo?

Príspevok v téme: Môže ísť o tehotenstvo?
Kvie.tok

Dobrý potrebovala by som vedieť váš názor. Asi v 3 týždni som si zabudla zobrať tabletku ( antikoncepciu) nedobrala som ju a mala som nechránený pohlavný styk. 3 týždne na to som bola u lekára a robil mi celkovú prehliadku. Asi 3 dni na to čo som bola u lekára mi začal hnedkasto červený až čierny výtok. Bolo to cez 7 dňovú pauzu ale menzes som mala týždeň pred tým viem že výtok môže byť cez pauzu v liekoch. Myslíte si že keby som tehotná lekár to uvidí ? Na ultrazvuku nič nebolo ale kamarátka mi hovorila že v 5 týždni na ultrazvuku jej lekár videl iba bodku preto som znepokojená . Ďakujem za odpovede :)

Kvie.tok

Už je po tom čo som bola u lekára skoro mesiac aj pol tak skúsim si spraviť ten test. A má sa robiť iba ráno alebo môže byť aj poobede ? A Ďakujem za odpoveď. Nemám s týmto skúsenosti a nabudúce budem už vedieť .

Shayleen

To je este trochu skoro lebo stretnutie spermie s vajickami a nasledne oplodnenie a usadenie sa v matercnici trva v priemere 14 dní pockaj este tyzden a mozes si urobit test lekar by nic nevidel