Bolesti oci

Príspevok v téme: Bolesti oci
Tibor86

Pekny vecer prajem, ja som sa uz na to niekolko krat pytal, no neviem si uz rady, bol som kade-tade po doktoroch no nikde mi nevedeli pomoct. Mam diagnostikovany syndrom suchych oci, schirmerov test len 1mm + dalekozrakost az 4.2D. No dokazem si este stale doostrit ocami, cize vidim bez brylov dost dobre na blizko aj do dialky. Vsade mi davaju len kvapky, masticky, tie mi pomozu na par minut a ich dlhodobe pouzivanie moze vraj tiez poskodit oci tak neviem co mam robit. Oci ma bolievaju stale, okuliare je jedno ci mam alebo nie, vyter z oci negat.

Prekonal som boreliozu,mesiac Klerimed no zrejme to nebola dostatocna liecba, mozu to byt jej nasledky ??? + este mi praska strasne v krku, boli ma. Nalez na RTG nebol ale vazny podla dr. Viem, ze oci mozu bolievat aj z krcnej chrbtice no nalez nieje vazny, cize ziadna liecba.

Co by som mal este vyskusat ? Diky za rady.

Tibor86

Konecne som sa dostal k D. do BA, o tyzden budu vysledky, podozrenie na plucne chlamky, mykoplazmy a este nejaky virus na S... + chronicka borelioza.

Oci ma uz bolievaju menej, kvapem si dennodenne aj 5x za den KS 30ppm, pomaha to, uplne mi to vycisti oci, nemam ich tak cervene ako pekelnik >D a mam pocit, ze aj menej musim zaostrovat, okuliare totiz nenosim, hlava neboli ani trocha, oci trocha pobolievaju, ja viem ,ze to nieje tym ze nenosim bryle, no ocna mi stale vravi ze pokym ich nosit nebudem oci aj hlava ma boliet budu. Viem, ze oci zle nemam ale problem je inde, ktory sa bude hadam konecne teraz riesit.

Dost casto ma ale boli krk a trpne mi tvar, rtg krku ciste.

Kýčera

Tak toto som nepoznala, ďakujem. Aj keby som žila 100 rokov, takmer denne zisťujem, že sa mám čo učiť. Minule na internete-šúpanie natvrdo uvareného vajíčka. Mnohé riešenia sú totálne jednoduché, máme ich pred nosom a nevidíme.

mastie

táto kúra pozostáva z 2 PL citron.šťavy, 2PL javor.sirupu pravého,3dlvody, 1/10 KL kajansk.korenia a viac podľa znášanlivosti,nič nejesť,piť niekoľkokrát počas dňa,dní malo by sa 10,ale viacerí tvrdia,že stačí aj 1,3 dni,preventívne,ráno takýto mix a pod.
veľmi dôležité je mať pred kúrou čisté,najlepšie klystírom vypláchnuté črevá,ak sa drží dlhšie dôležité je dodržať správny postup prechodu na obvyklú stravu

Kýčera

O.K., stáva sa aj starším a skúsenejším. Potvrdzujem, d e t o x i k á c i a pomáha! Ja viem o kombinácii tohto sirupu so sódou bicarbonou a o citróne, kt. sa používa v kombinácii s Neerou a kajenským korením. Toto však nepoznám, napíš viac.

mastie

pardon,myslela som sirup...
aj produkty od Mgr.Podhornej by ti mohli pomôcť,ale pretože si už všeličo poskúšal,navrhovala by som tú očistnú kúru..
dávam do pozornosti aj centrum forbio v Čechách

Kýčera

Adka-sú alternatívne centrá, kde sa posadíš a behom 1 hod. Ti počítač vyhodnotí celú diagnostiku-choroby,baktérie,vírusy,parazity, toxíny,urobí rozbor krvi,... Vedia Ti pomôcť aj bez chémie. Mastie-nepomýlila si sa, nezamenila si si slovo sirup s olejom? Poznám a používam rôzne druhy,ale s týmto som sa ešte nestretla. Tibor 86-to, že nemáš ani šajnu, že to môže súvisieť s reumou a alergiami, ospravedňuje Tvoj vek, malé zdravotné ťažkosti, kt. majú svoje riešenie a minimálne životné skúsenosti, ale že používaš vulgarizmy mi maximálne vadí. Vyzúr sa, ponadávaj, trhaj mokrý toaleťák v súkromí. Tu však uvážlivo váž slová, my sa Ti tu snažíme pomôcť, nespôsobili sme to, preto ich adresuj tým, kt. patria. Všetká frustrácia, bôľ,... sa dá vyjadriť aj inteligentnejšie. Ak Ti na tom niečo vadí, kľudne napíš, nie som urážlivá.

Tibor86

Teraz neberiem nic. po ATB liecbe som uzival este oleuropein, serrapeptazu, pyridoxin, kopec vitaminov, injekcie polyoxidonia. Po tych injekciach mi bolo chvilu dobre na par minut. odvtedy mi je stale zle a teraz je to ako pred liecbou no aspon ze hlava ma nebolieva. No testy na borelu som mal negat. Igg 1.26 pozit. No wb test negat. Skusal som uz vselico.

mastie

môžeš prosím uviesť čo berieš okrem kvapiek do očí,teda predovšetkým na boreliozu,
mohla by som ti poradiť na prečistenie organizmu kúru s citron.šťavou a javor.olejom,ak zvládneš pár dní nejesť

adka,,,

Tak ,Tomas chvala bohu nema s unavou problem.Chodi cvicit len tie oci .neskusis este testy na parazity ,su to svine ktore vedia telo zmordovat . Mojej kolegyni syna to uplne vyradilo zo zivota,unava,oci ,klby,vlasy,nervozita. Dlhodoba liecba ale uzsa vie tesit zo zivota. Drz sa ,si mlady a silny ver mi serie ma to ze si neviete pomoct ale hadam raz bude lepsie!!!! Napis ked bude nieco nove aj ja budem pisat ,ked sa nieco dozviem.