Zvláštna, ťažká povaha kamarata

Príspevok v téme: Zvláštna, ťažká povaha kamarata
KatkaNemetka

Dobry den, mam na Vas otazku. Poznam jedneho chalana, asi pol roka, ma 20, a ma velmi zvláštnu povahu. Je z bohatšej rodiny, a ako to napisat.. Nenechá si skákať po hlave, ale ani tak, ze ked mu niekto lem povie co ti sibe(a neslusnejsie)tak on hned vybuchuje a proste chce si budovať rešpekt alebo ako to povedat..no a pred dvoma dnami sa velmi pohádal s jeho naj kamarátom, vraj ho zosmiešnili pred niekym..a vybuchol strasne sa pohádali, a od vtedy mu neodpisuje, neozýva sa, a rozlúčil sa s nim slovami zbohom..boli naozaj velmi dobry kamarati, a tak sa snazim im zachrániť kamarátstvo. Na ľuďoch predsa musíme vidiet hlavne tie dobre stránky :)
Tak ako by mal ten moj kamarat postupovať pri ozývani sa mu? Nechce cakat, chyba mu. A aj mna mrzi ze sa pohadali.. Dakujem za kazdu radu !!!

jumbooooo

Vseliky ssú ludia mám jednu kamku a tá robí chalanom take halušky že nevedia co sa deje najskôr sa knim dostane az do postele a potom ich odkopne vypne tel.všetko no a oni sú bezradny z toho tak jej volajú sledujú chcú sa skontaktovať.Pýtal som sa jej prečo a ona že ju to baví sledovať čo všetko su pre nu schopný urobiť.Tak to už je dosť káva ale asi jej niekto ublížil.

kafe

no neviem, ja mám z toho pocit, akokeby ste sa chceli kámošovi pchať do zadku. Ak niekto vybuchuje kvôli sprostostiam, nedá si veci vysvetliť a má pocit, že mu všetci ubližujú, zosmiešňujú ho.. tak nech je sám.
Viacej mu pomôžete, ak ho necháte vychladnúť a premýšľať nejaký čas (aj dosť dlhý, mesiac - dva) o tom, čo sa stalo a či to bolo naozaj také strašné čo sa stalo. Ak sa mu začnete líškať a skákať mu okolo zadku, tak to nebude moc ono, to akoby ste priznali svoju vinu a že pravdu má on. Nech si uvedomí chlapec, že spravil chybu (ak tú chybu spravil a naozaj niečo len zle pochopil). A ak si to neuvedomí.. jeho smola. To chcete v partii mať blbečka, pri ktorom si musíte dávať sakra bacha na to čo poviete, aby chúďatko malé nevybuchol? Život ide ďalej, ľudia prichádzajú a odchádzajú, zem sa netočí len okolo neho. Kľudne sa mu ozvite po pár mesiacoch, ale momentálne by som sa bavila bez neho.