Byvali priatel ma velmi ponizil a zdeptal

Príspevok v téme: Byvali priatel ma velmi ponizil a zdeptal
tojejedno

bola som s nim 5 rokov mame dieta no nasiel si inu ...povedal mi ze so mnou by nikto dlho nevydrzal lebo mam aj zdravotne problemy ...som totiz po operacii chrbta ale to nie je skoro ani vidiet len som castejsie unavena ....povedal mi ze nech si radsej uz nikoho nehladam lebo sa zas sklamem ze so mnou by nik nezil dlho ze odo mna kazdy chlap utecie a bude ma podvadzat ....mam uz 25 rokov ale toto co mi povedal bola rana pod pas ...vraj bol so mnou len preto lebo ma lutoval ..no ja sa neviem s toho spamatat ...mam traumu mam vyhladat psychologicku ? uz ani nic nejem len placem

Iwvkaa

Bože, nejaký hlúpy sociopat tvoj bývalý, bud rada ze je minulosť pozbierať sa ži pre svoje dieťa a seba, určite sa ti pritrafí do života niekto, kto si ta bude vazit a milovať, lebo najprv si to musíš povedať sama a byť presvedčená o tom, že áno zaslúžim si niečo lepšie :), držím palce babula a kľud prejde a fakt bud rada, že ste od seba, ten človek tlacha hlúposti bol s tebou z ľútosti? Prosím ťa, to co je za kokota? A že si našiel inú? No chvála Bohu, nech si nájde rovnakého človeka ako je on sám

EDIESA

Som veľmi šťastný z mojej skúsenosti s doktorom gokom, ktorý mi pomohol vrátiť lásku môjho života. Moja manželka a ja sme boli od seba 3 roky a ja som nemohla znášať bez toho, aby som žila bez nej, snažila som sa všetko, aby som ju mala späť, ale nič nefungovalo, kým som nevidel početné svedectvá o ňom a ako je to skvelé jeho dielo. Kontaktoval som ho hneď za pomoc, ktorú mi sľúbil, že mi pomôže a vrátil mi svoju ženu do 48 hodín. Skutočne ma volala moja žena a dychtila sa za moje odpustenie a že si neželala nič viac, než aby ma mala v náručí navždy. Naplnil som toľko radosti a šťastia, že som našiel Dr Goko, dúfam, že všetci tu nájdete toto svedectvo a získam svoju ženu alebo milujem späť len za 48 hodín. E-mailová adresa je dr.gokosspiritualcaster@gmail.com whatsapp ho +2348056398964 Ste ďalší, ktorý zdieľa vaše svedectvo s každým na svete.

Jully1

môj bývalý bol so mnou len s lútosti...bola som pre neho nula, nikto, človek ktorý nemá chodiť po tomto svete...stále mi to pripomínal a dával najavo...že som zbytočná, že ho nezaujímam, že nikdy nebudem šťastná lebo si to nezaslúžim...neber si k srdcu to čo ti povedal...nikto ti nemôže riadiť tvoj život...každý si je strojcom svojho šťastia...neriaď sa tým čo ti niekto povedal aj keď ten niekto bol súčasťou tvojho života a lúbila si ho...riaď sa len svojim srdcom....každý človek potrebuje lásku..

Gavalier

tvoj bývali je zlý človek netráp sa prosím pekne napíš ak chceš ;) píšem lebo mi zaleží na tebe lebo potrebuješ svoje pocity dať do rovnováhy aby si sa mohla radovať zo života. Dnes mám meniny ale tebe prajem viac zdravia šťastia a lásky tak sa trošku usmej ak si to prečítaš. Marek Gavalier

5.5 elsa

to je nejaký zakomplexovaný chudák sám dobre sprostý,keď už také niečo si dovolí povedať,ako také reči aj môžeš brať vážne?tak buď rada že si sa ho zbavila,dáš sa dokopy aj psychicky psychologičku vyhľadaj ak cítiš takú potrebu a v budúcnosti si nájdeš určite niekoho lepšieho,čo sa týka zdravia aj na neho príde všetko svoj čas :)aj to ako sa k tebe správal,všetko sa mu vráti chce to len čas :)

lucia238

nepripustaj si k telu nazory od chudaka a zbabelca, ktory bol s tebou "z lutosti" z "lutosti ti urobil aj dieta a teraz sa na teba vykaslal. Povedal ti to vsetko iba preto, aby zakryl svoju ubohost a zbabelost a sebeckost najtvrdsieho zrna, kedze mate aj dieta. Nedaj sa nejakym debilom zdeptat, ponizovat. Ten chudak je on, ako v tvojich ociach , tak aj v ociach tvojich znamych urcite, ktory ta poznaju a poznaju aj jeho. Keby nemal sam komplexy, v zivote by ti toto nepovedal, zbabelec , uboziak nic viac, dufam, ze bude na dieta platit, ak nie, okamzite to ries sudnou cestou.

Razmozno

Iný uhol:Ja som svoju priateľku podporoval počas štúdia na VS pocas tehotenstva,materskej až to prišlo do bodu že sme boli 8 r spolu ona nikdy nepracovala.Bývala u mňa vyštudovala za výraznej pomoci mňa a mojej rodiny,môj rozostavaný dom auto atd full servis,nebil som ju nikdy som ju nepodviedol a usilovne vytváral podmienky pre Šťastnú Rodinu až sa stalo....Firmu mi za pomoci Sk súdnictva dal na kolená novodobý typ zbohatlíka na Sk.V tejto fáze mi moja družka dennodenne otĺkala o hlavu že som neni schopný doniesť domou peniaze.Bolo toho veľa aj v iných oblastiach a opora nikde ani u rodiny.Aby som sa vyhol scénam chodil som sa domov iba vyspať aj to sem tam,až som napokon odišiel do cudziny kde som bol 6 rokov.Vratil som sa a v nemom úžase sa doteraz dozvedám čo nastalo.Predala čo sa dalo kurv.. la sa kade tade kradla a nakonec musela emigrovať.Moje meno je skloňované asi vo všetkom tým čo ma naozaj poznajú sa len hlava točí a aj mne.Tyran podvodník feťak a pod.je toto odmena pre mňa...?ÁNO A ĎAKUJEM ZA TO PRETO ŽE SOM SILNÝ AKO NIKDY PRED TÝM A NEZLOMÍ MA UŽ NIČ!MIN.PRIESTOR TAM VŠAK JE.nohy na zemi treba mať.Skutočnosť býva spravidla niekde inde ako sa o ľuďoch dozvedáme!Hmmmm stačí?

milli11

Ked sa tak chlapi spravaju, je to na 90 percent preto, lebo oni nieco zle spravili a maju vycitky svedomia. A takto sa snazia samych pred sebou ospravedlnit, ze tak robia preto, lebo ta zena je neschopna.

Tipujem, ze len 10 percent je vina zeny, napr. je ku.va alebo sa nestara o deti. Ale je zaujimave, ze taketo zeny chlapi neponizuju, chlapi ponizuju skor tie domace putky, co sa fakt snazia a aj tak sa vdaky nedockaju.

Ku mne sa tak spraval byvaly, vravel mi, ako nic neviem robit, aka som neschopna, nesamostatna, hlupa. Ale to sa potreboval nad niekym vyvysovat, lebo v praci si z neho robili srandu mal komplexy menejcennosti a neskjor ma podviedol a opustil kvoli prvej zene, ktora o neho prejavila zaujem.

Bandolera

Dievca, hlavu hore, nic z toho si nepripustaj, lebo to boli slova len obycajneho chrapuna, ktory ti nesiaha ani po clenky, ked toto dokaze niekto povedat matke svojho dietata! Bud rada ze ta zivot zbavil takeho hajzla. Prajem ti skore zotavenie z operacie a skore uzdravenie pre tvoje zlomene srdce. Neboj, po case stretnes chlapa ktory ti bude skutocnou oporou pre teba a tvoje dieta :-)