Zastavilo sa mi chudnutie

Príspevok v téme: Zastavilo sa mi chudnutie
Katuska222

Zacala som chudnut v polovici januara. Vtedy som mala vahu 66,5kg pri vyske 165cm. Ciel vahy je 55kg do leta. Zo zaciatku sa mi darilo nerobila som nijake drasticke diety (ktore som x krat skusala a nikdy som ich nevydrzala). Mensie porcie viac ovocia zeleniny a pitny rezim. Chodim cvicit 2-3x do tyzdna podla toho ako mi to casovo vychadza. Po mesiaci som schudla 4kg. Po druhom mesiaci mi isla vaha strasne pomaly a dokopy som schudla 5 kg. Momentalne mam 61,3kg rano. Som uz zufala uz som skoro uplne obmedzila ryzu aj zemiaky ktore som si obcas dopriala. Nechcem aby som chudla 1 kg za mesiac. Mam 19 rokov.

odpovedam

kycera, prepac, ale dost dobre nerozumiem tvojmu posolstvu mojej osobe. ked pisem o strate 1kg mesacne, mysli sa tym strata 1 kg TUKU mesacne. telo straca aj zadrziavanu vodu. Preto niekto, ked schudne prvy mesiac 3 kg, nejde len o tuk. to je cele. Prudke chudnutie je znasilnovanie metabolizmu. Ale kazdy nech robi co chce.

Kýčera

Odpovedam-už si zistila,že stratiť až 1,5kg týždenne je zdravá? Niekto by nedostal rozum ani pri strate 1OOgr,či 5kg.

Kýčera

Katuska 222-že máš HIT,to nie je koniec sveta,naučíš sa s tým žiť.Ako si správne poznamenala,aj sama si musíš zistiť,čo môžeš a čo už nie.Ak má človek 1 druh alergie,má nábeh aj na iný,môže mať aj SKRÍŽENÉ.Dôležité je to,ako si poznamenala,že si odhalila páchateľa.

Daduska13213

.. kašli na váženie a radšej si odmeraj zadok, bruško =) ... váha môže stagnovať aj kvôli zväčšovaniu svalov... svaly sú ťažšie ako tuky .. =)

Katuska222

Kýčera: som celkom furt smutna ze mam HIT, ale bohuzial aspon som konecne po dlhom case prisla na to z coho mam tie cervene flaky po tele. Mam take obdobia ze niekedy nic a obcas sa mi zase vyhodia. Aj z potravin ktore by som mala tolerovat, musim zistit sama na sebe co mozem a co nie.
Vaha mi neskace hore skor sa zastavi a ide velmi pomaly dole. Niekedy sa mi stava ze jeden den mam 61 na druhy 60,7 a zopar dni sa to takto pohybuje a potom zrazu klesne napr na 60,2 a zase dokola.
Ja len dufam ze sa to zase trochu rychlesie rozbehne.

Kýčera

Katuska 222-v 1. fáze chudnutia dá každý najviac kg dole,potom to už ide pomalšie. Muži chudnú rýchlejšie ako ženy a aj ten,kto má nadváhu. Lenže takí ako Ty,kt.potrebujú dať dole pár kg,to majú najťažšie. Váha Ti môže aj vyskočiť,nedaj sa však oklamať tou bosorkou a stoj si za svojím. Ak vyskočí,zastaví sa,znamená to,že musíš NIEČO ZMENIŤ.

Kýčera

Ak máš HIT, máš nedostatočnú tvorbu 1 enzýmu,preto dávaj veľký pozor na potraviny/zelenina,.../ a lieky,kt. produkujú jeho zvyšené množstvo. Všetko si poriadne naštuduj,aby si sa vyhla alergickým reakciám. Buď silná,nedaj sa zlomiť váhou,odmeraj sa,niekedy sú objemy dôležitejšie ako váha. Stravuješ sa dobre,dbaj aj na pravidelnú stolicu,namiesto soli môžeš použiť koreniny. Jojo efekt by si dosiahla vtedy,ak by si sa vrátila k pôvodnej strave,necvičila,...

Katuska222

Chodim na aerobic (skusala som fitko ale strasne ma to nudilo :D) tak chodim na body forming. Tak sa volaju tie hodiny, rychlo mi to ubehne su tam baby co uz poznam. Pustime hudbu a ideme:) mozem povedat teraz ze pre mna je to uz relax si dobre zacvicit.