Prilis chuda

Príspevok v téme: Prilis chuda
:(((

Mam 16 rokov a mam 46 kg a 164cm. Ja sa snazim jem vsetko, okrem mesa, ale naozaj vsetko-zdrave i nezdrave a nie a nie pribrat :( mama mi stale nadava nech jem viacej ale ja robim co sa da :( dnes rano mi zacala nadavat ze urcite davam rozky v skole kamaratke ale to tak nie je! :( fakt sa mi uz mamka zhnusila, ja mam asi zly metabolizmus alebo co :/ dnes mi este aj povedala ze cez letne prazdniny pojdem do lubochne kde ma budu krmit ale ja tam nechcem ist :/ ak tam pojdem prisaham ze spacham samovrazdu aj tak ma uz nebavi zit. Prosim ako pribrat :((((

odpovedam

silove cvicenie podporuje zahustovanie kosti. jednoducho - chod do fitka, nechaj si poradit, nastuduj si videa, ako sa spravne cvici a cvic ;-)

:(((

To mojej mamke nevysvetli nikto :( cele leto stravim v lubochni :( ak dozijem...
Ako mam cvicit, mam slabe kosti, rednu mi

odpovedam

lenze jedlom sa nepribera rovnomerne. ked uz ta mamka chce nasilu napchavat jedlom, tak jej vysvetli, ze tym si len urobis faldik na bruchu.

Chudi ludia nemaju problem v tom, ze malo jedia. Problem maju v tom, ze maju oproti priemernym ludom malo svalovej hmoty. takze tvoje usilie by malo smerovat k naberaniu hmoty, nie naberaniu tuku z jedla. Cize treba zacat cvicit, ale nie s malymi hmotnostami, tie na chudych ludi efekt nemaju. ja tiez priberam uz niekolko rokov - cvicenim a jemu prisposobenou stravou - a ide to pekne hore.

Zemjak

A co jedavas za den? Zaoberam sa dietami atd takze by som ti vedela poradit. Ak chces tak mi napis na email star11141@azet.sk a spolu by sme uz nieco vymysleli..

ElenaGilbert

Ahoj ja mám 18 rokov 45 kg a 162cm a som spokojná. Tiež mi rodičia hovoria, že by som mala viacej jesť a pribrať, ale ja som takto spokojná. Proste máme taký metabolizmus a ty s tým nič nenarobíš. Buď rada, že si chudá ako keby si mala byť gulička.