Problém s holením nôh

Príspevok v téme: Problém s holením nôh
sandra kvetianová

Vie mi niekto poradiť? Keď si oholím nohy, mávam na nich nepríjemné červené bodky, ktoré nemiznú. Vyzerá to neesticky. Prirovnala by som to k "ošklbanej husi". Nepomáha mi žiadny krém. Skúšala som žiletku, strojček, Veet, ale bodky sú vždy. Má s tým niekto skúsenosti?

slanka

ja po holeni pouzivam taky kren od nivea po holeni,obsahuje pantenol a je na to perfektny.casto sa mi po holeni stavalo ze som bola cela bodkava a pri dotyku s nohavicou alebo niecim to palilo,toto mi pomohlo.

krasowlaska

no ja si holim nohy ziletkou a tie bodky nemam.. segra to robi s depilatorom a ma..:) tak ja si myslim ze to ma od toho strojceka:)

veronika

odkedy pouzivam strojcek epilator braun, bodkovane nohy nemavam, lebo predtym od ziletky som mala hroyne sskarede nohy...teray je to super, vzdy mam bodky cervene len po epilovani a dam na to biely detsky puder vecera do rana su hladke a bez bodky a vzdrzia dlho hlavne, chlpky rastu pomaly a su jemne :)

linduska...

ja to tiez mavam ale ked pouzivam gel na holenie s aloe tak mam nohy pekne.no pred tym nez sa zacnem holit si ten gel musim natriet na nohy a nechat asi 5minut tak aby mi ten gel akokeby vsiakol do noh cize akoby som na nohach nic nemala a az potom holit.lebo keby sa holim s tym gelom na nohach tak mi to nic nepomoze

meili

Cervene bodky su vzdy znakom podrazdenia. Neviem sice ake kremy pouzivas, ale skus take s obsahom pantenolu, ktory najlepsie skludnuje. Ale inak myslim ze to ma 90 % vsetkych, co sa holia. A to opalenie tiez pomaha.