Buduca svokra ma nechce

Príspevok v téme: Buduca svokra ma nechce
Zuzka123456

Ma podla vas taky vztah zmysel?? Ked priatelova mama ho odhovara odomna a nakazuje mu zabudnut na mna a najst si inu? (Dovod - ja mam 24 on ma 35 a mysli si, ze ked o dva roky ukoncim skolu (priatel vysku nema) tak si aj tak pojdem za svojmu vzdelaniu rovnymi a necham ho). tak mu nakazuje najst si taku akolo 30r, vraj je skusenejsia, rozumnejsia a zodpovednejsia - teda schopnejsia trvaleho vztahu. Dakujem

Kýčera

Kočka,ak ten Tvoj 35-ročný má v hlave všetko v poriadku, musí stáť pri Tebe,zastať si Ťa,nedovolí matke zasahovať do vášho vzťahu.Ak toto spĺňa,pokračuj vo vzťahu,aj tak to budeš mať ŤAŽKÉ.Ak nie,ber nohy na ramena a utekaj ako Ti sily stačia,zmeň si číslo telefónu,meno,priezvisko,odsťahuj sa z trvalého pobytu,príp. zo Slovenska,...Ak si citlivej povahy,tiež utekaj,ak nie,prevychovaj si svoju budúcu svokru.Všetko si dobre zváž,lebo tam,kde Ťa nechcú sa veľmi ťažko žije,odzrkadlí sa to na Tvojom fyzickom i psychickom zdraví a nech by si skákala,ako by svokra pískala,nikdy,ale nikdy nebudeš pre ňu dobrá.Ona si totiž myslí,že pre svojho syna,je len ona tá najlepšia.Vieš,čo sa hovoria chlapi-pivo chutí najlepšie,keď je studené.

1_Veronka

Kebyže som na Tvojom mieste tak sa porozprávam s priateľom a to otvorene, nakoľko podľa mňa chlap v jeho veku by nemal byť riadený rodičmi.
Je to jeho chyba, že sa Ťa nezastane. On by mal byť ten, ktorý by mal mame povedať, aby sa do vás nemiešala.
Žiaľ, ak vám už teraz zasahuje do vzťahu veľmi nemôžeš očakávať, že do budúcna sa to zmení. Pokiaľ bude vždy pod maminým vplyvom, tak vzťah veľkú nádej nemá.

Zuzka123456

určite to nieje fake tema a nehladam ziadnu brigadu a uz vobec nie v okoli Zvolena, kedze som z BA.. je to asi len nahoda, ze su rovnake prezyvky. ja skutocne potrebujem poradit. tym co poradili velmi pekne dakujem :)

soffa

ide o to,na ktorej strane stoji priatel.ked zastava teba,tak stoji za to bojovat,aj ked to budes mat tazke.ak stoji na mamkinej strane,daj mu zbohom.vzdy budes ta druha,ako povie mamka bude svate.najprv mamka potom ty ,neskor najprv mamka potom vase deti,az potom ty...