Depilácia pre mužov

Príspevok v téme: Depilácia pre mužov
Tyson

Dobrý deň, rozmýšľam o tom že by som si spravil depiláciu hrude lebo sa mi nepáči že je chlpatá. Hľadám na internete najlepšie spôsoby ako by som to mohol spraviť. Holiť si to nechcem lebo mi to narastie ešte väčšie a tak najlepšie by bolo použiť depilačné pásiky, vosk alebo depilačný krém. Neviem čo s toho by bolo najlepšie ale rozmýšľam o depilačných pásikoch ale nikde neviem nájsť depilačné pásiky pre mužov iba pre ženy tak neviem či môžem použiť aj tie :D Vopred ďakujem za pomoc od už skúsených v tejto problematike :D

stryco.

neviem si celkom predstavit, ze by som si mal hrud depilovat cez nejake pasiky. pokozka na hrudi je podla mna dost citliva, takze to naozaj musi celkom bolet. daj naozaj radsej prednost ziletke alebo iny setrnejsim sposobom. ale tak vyber je na tebe.

Slobodna

Síce nechápem prečo si chceš oholiť hruď, keď je to - aspoň pre mňa, veľmi príjemný prejav mužnosti plus chĺpky na bruchu u mužov. Ja si síce hruď neholím, nakoľko som žena :) ale áno môžeš použiť depilačné pásiky pre ženy. Tie pásiky sú na chlpy, pre ženy sa "volajú" len preto, že sa odchlpujú hlavne ženy. Prepáč, ale teraz si s úsmevom predstavujem, ako zvreščíš od bolesti, keď si ich strhneš, lebo to sakramentsky bolí. Myslím, že muži si to poväčšine holia pravidelne normálne žiletkou.