Psík začal škúliť

Príspevok v téme: Psík začal škúliť
flexiplexi

Ahojte,

dnes som si všimla, že má niečo s očami.. ľavé oko má úplne dostredu, vidno mu v ňom len nejakú blanku :( .. polepší sa mu to, alebo je to niečo vážne? Ako mu môžem pomôcť? Totiž on je asi dosť chorý, má všetky očkovania, no stále má problémy s trávením, všetko, čo zje, hneď z neho vyjde von.. serie po celom dvore.. ocko s ním viackrát bol u veterinára, a nič mu nepomohlo. Bojím sa oňho. :(

Biela Kobra

Ak má psík cez oko tretie viečko a škúli, značí to o vážnych zdravotných problémoch. Kedy ste ho naposledy odčervovali? Niekedy postačí taká jednoduchá vec, a ak nepomôže treba urýchlene za iným veterinárom, lebo o psíka môžete prísť.

Deria

My sme boli vtedy u ocneho pre zvierata. Zmerali fenke ocny tlak, namiesto max. 21 mala 54! Ked je tak vysoky, moze to aj boliet a pes moze oslepnut. Bolo by dobre aj vasmu zmerat ocny tlak ale na to treba specialny merac a ten urcite nema veterinar v malej ambulancii. Treba si zistit dobru kliniku, nech ho riadne vysetria. Len preboha necakajte a robte nieco!

Deria

Zmente urcite veterinara a to cim skor, necakajte, moze to byt vazne. A s ocami to nie je malickost. Su pripady ako sme my mali s fenkou...keby sme boli prisli o 2-3 dni neskor, bola by oslepla. Nastastie sme utekali hned k vet.