Zápal močových ciest - ako vyliečiť bez antibiotik?

Príspevok v téme: Zápal močových ciest - ako vyliečiť bez antibiotik?
Martinaaa111

Zdravím všetkých. Viete mi poradiť ako vyliečiť -asi- zápal močových ciest bez antibiotik? Nemám čas ísť k lekárovi a ani si nemožem dovoliť byť pár dni doma kvoli tomu...ale cítím, že niečo nie je v poriadku. Každú chvíľu na wc... :/ :/ :/ Všade vidím reklamu na Uroval manosa. Máte s tým skúsenosti? pomáha to? Potrebujem niečo účinnejšie ako brusnice a teplé ponožky :) Díky za rady!

liecitel

Martinaaa111 mna by este zaujimalo ci si v tom obdobi ako si dostala ten zapal neprezivala situacie kde si sa citila nastvana,podrazdena,bezcenna alebo ci si nepocitovala strach,vinu presvecenie ze s tebou neje nieco v poriadku.. Chladne pocasie je jedna vec ale ak clovek ma optimalne fungujuci imunitny sistem tak je mala sanca ze troska chladnejsie pocasie sposobi zapal mocovych ciest

[zruseny37]

Mne kedysi doktorka dala antibiotiká, ale po čase sa to opäť vrátilo, tak som sa len spýtala lekárničky v lekárni na názor a tá mi poradila myslím Urinal Akut FORTE a po ňom ešte mesiac preventívne som si dávala Kapucínku väčšiu - tabletky, 100 ks balenie. Toto mi zabralo a odvtedy žiadne problémy. Nezabudni dodržiavať dostatočný pitný režim aj na úkor častejšieho odbiehania na wc. Zdravie na prvom mieste.

K tomu nezabudni preliečiť aj sexuálneho partnera.

Martinaaa111

Lucifuk99 dufam, že to až také zlé nebude, nie je to sranda ako hovoríš, ale snáď to neohrozí do budúcna tvoju možnosť mať deti....ďakujem Ti za rady!! Našťastie mi to už prešlo a ako prišli znovu chladné dni, nepodceňujem teplé oblečenie!! Ten Uroval zabral a urologický čaj tiež našťastie. Ale ak sa to znovu čo i len náznakom objaví, určite pojdem k lekárov, po tvojich skúsenostiach, ktoré si tu napísala bez zaváhania....!

Martinaaa111

Babyy díky za rady!! Lucifuk99 tak teraz si ma vydesila!!!! Laura 36, presne ako píšeš :) Asi to poznáš, že? :) ale mám pocit, že už je to o čosi lepšie.Kúpila som si nakoniec predsa ten Uroval, ale iba 3 dni dozadu, tak snáď to zaberie úplne, musím si zaklopať. Skúsim aj urologický čaj...ale je hnusnýýý blee :/ no nejak sa donútim :) Hlavne počasie posledné dni je strašne klamlivé, ja som už vytiahla letné sandálky a poobede na osvieženie ľadovú kávu...no tak niet sa čomu čudovať že som prechladla :/

liillaa

Skus wobenzym, mne pomohol nielen pri zapale mocovych ciest, ale aj pri vaginalnych mykozach, ktore sa mi casto opakovali.

kerka66

Kúp si čaj zlatobyľ obyčajná, 2x denne podľa návodu, ja to mám odskúšané, ale treba piť asi 5-6 dní, aby sa ti uľavilo.

Cakanka11

Vyskusaj caj z mydlice lekarskej, doplnky stravy z brusnic na tieto problemy, pi velmi vela aby sa to precistilo a dobry je aj tea tree olej nakvapkat na vatovy tampon a vydezinfikovat oblast mocovej rury tam kde cikas :) ja som mala asi to co ty, neznesitelne nutkanie, trochu bolest a po 4 dnoch to preslo. Ale ak neprejde treba ist k lekarovi.

vitavi

Ideálne je problémom predchádzať - na príčine sú sladkosti, ovocie, chemické farbivá, ochucovadlá, agrochemikálie, voňavé prídavné látky, chladené jedlá a nápoje a mliečne výrobky.

RNG

Na rozne urinarne nakazy su ucinne napr D-manoza davka 2 gramu kazde 3 hodiny, vcitasne noci, ktora ich nakazy odhakne a moc ich splache, Na ine je ucinny napr roztok citricidalu 35 kvapiek na liter vody, pit po malych glgoch. Ucinny je aj berberine(ucinna latka v brusniciach) kde davka je 2 x 1 gram. Na plesnove a kvasne infekcie treba oreganovy olej, napr entericke kapsule z firmy NOW, kde davka je 3 x 2 kapsule s jedlom. Na odmaskovanie maskovanych infekcii alebo zdruzujucich sa napr do biofilmov pomoze tieto odmaskovat NAC(2 x 600 az 1200 mg) alebo serrapeptazou, 3 x 120 000 jednotiek