Pedikúra na leto

leontina

Babule, ponožky mi dnes prišli. Vcelku rýchlo to bolo doručené. Radšej ich vyskúšam cez víkend. Potom dám info. Som fakt zvedavá že čo to urobí.

morticia 17

Nooo, neviem či reklama, ale ony tie ponožky fakt FUNGUJÚ!!! Já som z toho bola prekvapená, pripadalo mi to ako neuveriteľná, ale nakoniec veľmi príjemná záležitosť, ktorú doporučujem odskúšať. Keď máte rodinu a času málo vcelku riešenie, ako behať po pedikúrach a v našom meste je to aj lacnejšie. Treba si prečítať tu diskusiu , ktorá určite nie je reklama.

adri876

Nieje to reklama,ozaj tie ponozky funguju.Hoci mne sa nezlupala az tak ta tvrda koza na nohach ale na pstach boli hebkejsie a lupali sa mi nohy ako had.

anabela89

často dostavam otazky na tie zlupovacie ponožky ci je to ozaj take jednoduche :-) ale ozaj je .. treba len vyskušať a spokojnosť zaručená .-)) netreba sa toho bať :-)))

morticia 17

Leontina, umyješ nohy, dáš samozľupovacie ponožky a necháš dostatočnú dobu podľa poškodenia pät. Za 4 - 5 dní sa ti začne pokožka zlupovať, všade aj medzi prstami. Absolvujem to každú sezónu pred letom a mám na 2 mesiace cez leto pokoj.

leontina

Veľmi pekné video, páči sa mi ta žena ako má veľmi pekne upravené nohy. O samozľupovacích ponožkách som nepočula?
To ako funguje?

morticia 17

Video ja fakt dobré a samozlupovačky som odskúšala a sú super. Musím doporučiť. Žiadny teleshoping, ale fakt že nožky do leta máte veľmi pekné!!