Tajne ho milujem, ale on o tom nevie, čo robiť?

Príspevok v téme: Tajne ho milujem, ale on o tom nevie, čo robiť?
predavačka

Využívam možnosť poradiť sa kedže vidím že tu viacerí riešite platonické lásky s kolegami a kolegyňami.
Takže, robím predavačku v jednej predajni s potravinami. Chodia k nám zásobovacie autá. No a s jedným autom ktorý nám nosí mliečne výrobky chodí jeden mladý chalan ktorého tajne milujem. Páči sa mi strašne a neviem ako mu to dať najavo. Usmievam sa naňho, snažím sa s ním čo najviac rozprávať, utekám keď príde do skladu a pomáham mu nosiť tovar, ale on nič. Vždy sa baví len tak formálne akoby nemal záujem. Smeje sa tiež ale keby niečo chcel tak by ma niekam pozval nie? Ako zistím či niekoho má? Ženatý asi nieje lebo nenosí prsteň na ruke. Ide sa z neho zblázniť, už sa mi aj kolegyne smejú že z neho šaliem. Aj mu to chceli povedať ale som ich prehovorila nech mi nerobia hanbu. To by bol trapas :-D
Čo mám robiť? Nemá odvahu len tak ho niekam pozvať. On by mal byť ten čo pozýva nie? Prepadla by som sa pod zem ak by ma odmietol. Nezniesla by som to. Pýtala som sa ho aj či je na fb ale on že nieje, že on na také pi*koviny nechodí. Ja neviem ako sa s ním dať dokopy. Najradšej by som ho v tom sklade objala a hodila sa mu do náručia. Tak veľmi mi buší srdce keď sme tam sami. Ide mi vyskočiť z hrude. Hučí mi v hlave a mám pocit odpadnutia. Keď sa ma dotkne tak mám také šteklivé pocity v bruchu až sa trasiem. Som z neho hotová. Čo robiť mám. Mám ho nekam pozvať? Nebudem za štetku ak to budem ja baba čo ho niekam pozve? Už som si aj zistila koľko má rokov od kolegyne a je odomňa mladší o pol roka takže hodili by sme sa k sebe. Je taký chutnučký. Bože neprežijem to ak sa dozviem že niekoho má. Čo ak ho balí nejaká iná predavačka z inej predajne? Čo ak ho balí v každej predajni kam chodí dodávať tovar? Čo robiť ľudia poradte, ma jebne z neho raz :-D
Ďakujem pekne za rady.

_meno

Ahoj predavačka

Bože mna vzdy prekvapime my ludia kolko hluposti dame pred lasku :D :D ako napríklad peniaze, reputaciu, alebo hocijake argumenty :D

To ze ho mas rada nerobis ty predavačka ... zivot robi to ze tvori teba, aj jeho a chce vam poskytnut tento dar ty mozte byt spolu ...

Rovnako ako svoje telo si si nestvorila ale mozes sa on starat, rovnako tuto lasku si nestvorila ale mozes sa o nu starat :)

Ked das argumenty pred lasku, zostanu ti argumenty a ziadna laska.
Ked das lasku pred argumenty, zostane ti laska ale ziadne argumenty.

(podobne ako ked by si ho v sklade objala by si mala objatie namiesto argumentov .. opacny stav sucasneho- ked mas argumenty ale nie objatie).

Prejavuj lasku a zistis kolko vela myslienkovych vzorov je proti laske ;)
Napríklad "Nebudem za štetku " je naozaj nevkusne slovne spojenie ktorym samou sebou nazyvas. Zautocis do druhych ked ta tak nazvu urcite, ale zaroven utocis do seba sama - je to utocne spravanie.

Podla mna ak mozem, uz k tebe zivot riadne intenzivne hovori ze je radostne prejavovat sa k nemu.

Treba sa poriadne nahnevat na hluposti co mame v hlavach a postavit sa za lasku ! :) Je dolezite pozna seba, rozhodnut sa na strane coho stojime, aby ked pride cesta poznali sme podla coho sa rozhodujeme.

Bud k nemu uprimna, ked vycitis ze mate chvilku, povedz mu ze ti pripada mily, a ze ta vzdy velmi potesi ked vas pride pozriet. povedz ako sa volas, a ze ta napadlo ak ma cas, ci by ste sa isli prejst apod., podla zaujimov
(je mozne ze on je ako ty - citi to iste, brani sa tak isto).

to co spravis by sa mohlo koncit "co som to spravila to bola pekna sprostost" .. taka klasicka radostna euforia plna obvineni preco sa stalo co sa stalo ale je to jedno lebo sa citis dobre :) a o to v zivote ide, zit :)

.......
nie je potrebne ti radit "predavačka", treba ti nadej a vieru a ta znie "ANO ZMYSLOM TVOJHO ZIVOTA JE BYT STATNA", takze na kazde dobro je odpoved "ANO".
takze "ANO" prejavuj ze mas niekoho rada = žitie.

Vela stastia a drzim palce s buducim priatelom predavačka uvidis vsetko dopadne este lepsie ako dobre :)

katka...

Nerob z toho vedu, spytaj sa ho, ze potrebujes ist nieco kupit alebo pozriet tam a tam a ci by ti neporadil. Nieco si vymysli, je vela moznosti. No ak by s tebou isiel, tak potom mozte zajst na kavu, spoznate sa a....Len naber odvahu. Prinajhorsom ti povie, ze ma priatelku a aspon budes vediet na com si. Lebo ak bude otalat, moze ta predbehnut nejaka ina predavacka. :-)

tvoj šéf

na predavačku máš vcelku pekný pravopis. Ty budeš mať asi aj maturitu však? ;)
je to jedno, skús mu pokojne navrhnúť napr. pozvanie na kávu či nejakú akciu, pýtaj sa ho aké má záľuby, či bol tam alebo hentam a pod. Ak odmietne tvoje návrhy tak si daj žiaľ pohov, nemá záujem. Ako dlho sa už takto pracovne stretávate? Možno je to krátka doba a on je taký utiahnutejší-hanblivejší týpek čo potrebuje viac času.