Hanbím sa za priatelku

Príspevok v téme: Hanbím sa za priatelku
Jano8988

ahojte,

chcem sa spytat, ci ste mali uz niekedy taky problem. Som riaditelom medzinarodnej spolocnosti, chodim na kadejake ceremonie, vecierky, slavnosti.. a problem je v tom, ze vacsinou tam kazdy chodi s partnermi.. lenze okruh mojich obchodnych partnerov ma za manzelky/priatelky baby na urovni, pekne ako obzazky, ktore sa o seba staraju.. vacsinou maju aj vysoke skoly.. moja priatelka je len stredoskolsky vzdelana, normalna baba s vacsim zadkom, necvici, ziadna manikura - pedikura, kozmetika.. raz za rok sa da ostrihat v kadernictve.. moc sa nemaluje.. ma taky vztah vyznam?? je mi s nou vynikajuco, rozumieme si, starame sa o seba navzajom, sex super.. ale proste ako nahle ju vytiahnem niekam von, len trpnem nech tam niekoho znameho nestretneme.. a o spominaných vecierkoch uz ani nehovorim.. uz som par krat bol s inymi kamaratkami miesto nej. nepacilo sa jej to, ale nic nehovorila, lebo vedela ze na urovni tej kamaratky sa nevie ani spravat ani vyzerat.. a viem, ze sa na tych podujatiach ani neciti moc dobre, kedze tam po nej vsetci pozeraju.. prosiim radu, rozist sa?? dakujem :)

PN

Si zakomplexovaný a nízkosebavedomý. A za vás sa netreba hanbiť chlapov, keď chodíte s tučnými pupkami od piva a klobás?
A áno najlepšie sú tie pipky s peroxidovými vlasmi a silikónmi.
A vysoká škola chlape, dnes nič nezanmená lebo už sa vie veľmi dobre ako sa dnes vysoké školy študujú a akí "múdri" ľudia z nich vychádzajú. Poznám kopu ľudí čo vysokú školu majú a správanie na hovno. Nadávajú, samé vulgarizmy, oplzlé slová a jednanie na úrovni gača. A poznám stredoškolákov ktorí majú oveľa lepšie a slušnejšie jednanie ako hentí s vysokou. Titul z gača neurobí inteligenta. Ono je to v samotnom človeku.

Klarka2

No ja som žena ale nepríde mi to ani nejaké nevhodné čo tu napísal. Som typ baby čo nenosí opätky a elegantné oblečenie v porovnaní s riflami a tričkom tak raz za týždeň. Mám rada koncerty, z podnikov viac preferujem pivárne ako reštaurácie. Ale zas keď treba a keď sa to patrí tak som dáma, oblečiem sa, upravím ako pipka z auparku :D nie som to síce ja ale keď si to situácia vyžaduje tak prečo nie? Ked sa napr na brigade objavim s dlhými nalakovanými nechtami a skrutkovačom v ruke opravim kľučku na dverách tak po mne ľudia len tak pozerajú :D dievča by si malo uvedomiť, že by mala byť reprezentatívna keď má takého partnera, predpokladám, že riaditeľ podniku vie svojej žene zabezpečiť dosť slušné oblečenie aj kadernictvo a podobne.

Slobodna

Len este taky maly detail s ktorym treba pocitat, dom aj vztah potrebuju pevne zaklady teda hodnoty, inak nie su moc stale a nielen tornado ale aj maly vetrik ich lahko znici.

Slobodna

No a co urobis, ak sa ti to proste stane? Zijes si spokojne obycajny stastny zivot so svojou neobycajne obycajnou skvelou zienkou a zrazu bum! Prachy, postavenie, spolocensky zivot??? Myslis, ze sa to da vsetko prestavat a prisposobit novej situacii? Mas to ako s domom. V USA su flexibilni. Domy nemaju pevne zaklady, jednoducho si ich prestahuju do ineho mesta ci statu za novou pracou sa zbali cela rodina a zacne nanovo. Bud si kupis novy dom alebo donutis k narocnej zmene vsetko okolo seba.

Delete 2

V dnešnej dobe to funguje trošku inak...kto chce vzťah tak nemôže rátať s kariérou a naopak...

Nedá sa to zladiť...dokážu to len tí, ktorí majú ozaj velikánske šťastie :)

A je problém hľadať si takú partnerku, ktorá bude ako chameleón? Ak si nájde šuhajko povolanie kravaťáka tak sa mu prispôsobí, ak bude z neho robotníkom tak sa opäť prispôsobí... No lenže tu je chyba vo výbere partnera.

Nemôže očakávať od niekoho, kto má priority niekde inde a nepreferuje názory druhých ohľadne svojho vzhľadu ako relevantné, že sa prispôsobí. Ani ja by som to nikdy neurobil! Nech ma ľudia berú tak, ako som a podľa toho si budem hľadať aj partnerku. Človek vycíti ak sa za neho partner hanbí!!!

Podľa mňa to všetko naschvál bojkotuje a ani sa jej nedivím. Určite je to fajn osoba a ak sa chce tutok šuhajko rozísť len kvôli pár kusom oblečenia tak je mi ho ľúto.

[zruseny37]

Je hádam jedno, čo si robí riaditeľ vo svojom voľnom čase a či chodí neformálne oblečený. Do spoločnosti nech si vezme smoking a ona róbu, ale zbytočne sa to tu nafukuje.

Slobodna

Hladat si partnerku do voza aj do koca moze len chlap,ktory je tiez do voza aj do koca. Ak si kocis ano posad si tam princeznu. Ale ak si sedlak na voze tak nemozes cakat ze sa s tebou zvezie princezna. Niekedy su partneri len bud do toho voza alebo bud do toho koca. Dokonalost neexistuje. No a musim sa zakladatela trosku zastat, u neho reprezentacia nie je volba ale nutnost vyplyvajuca z profesie. Malokto ma to stastie ze je mozne zladit karieru a harmonicky vztah.

Delete 2

Presne! Všetko je o prioritách :)Ak chcem partnerku tak si nájdem ženu do voza a do koča a ak pipku, ktorá to má v hlavičke trošku pozametané tak si budem hľadať takú.

To mohol vedieť aj on, že je typ ľudí, ktorí sa inak obliekajú, inak správajú. Jeho výber, jeho bordel. Nech sa teraz hanbí.