Sklamana v laske

Príspevok v téme: Sklamana v laske
lenttta

Mala som priatela 10 mesiacov. Zo zaciatko bol uzasny a starostlivy. Kupoval mi darceky atd... On ma 34 r a ja 29 r. Po case kazdy druhy mesiac vyvolal hadku za nejaku hlupost. Vzdy to skoncilo rozchodom. Nechal ma 2-4 dni trapit a potom sa ozval. Vzdy mi prejavoval lasku a vzdy ked som v niecom potrebovala pomoct bol ochotny. Sice som bola s nim asi 1 az 2 dni v tyzdni lebo je stale v praci. Je to malo kedze byva vo vedlajsej dedine. Teraz v nedelu sme mali ist na vylet ale nepovedal cas o kolkej hodine. Bola som v sprche a nasla si neprijaty hovor a zavolala naspat a uz vtedy bol nervozny ( teda vzdy ked som mu nedvihla).Tak ze vraj za 30 minut ideme. A ja ze pome za hodinku lebo mam mokre vlasy. A potom mi len prisla sms, ze ma serie a som hnila darebna a neviem co este a mala som byt davno nachystana.Dnes mi zase poslal sms, ze somnou skoncil ale ze do prace ma kazde rano zavezie a berie ma ako kamaratku. Trapim sa a nrviem co si mam o tom chlapovi mysliet. Mam pocit,ze ho to tesi ked ma kopne za kazdym do ri...Ja som sa mu potom vzdy strkala prosila o odpustenie aj ked som nebola na vine. Uplne ma opantal. Co tym sleduje? Dakujem za radu.

creature

Ostatne komenty som necital tak neviem co ti napisali, ale moj dojem je ze sa chcel uz dlhsie rozist, ale zaroven mu z nejakeho dovodu aj vyhovovalo byt s tebou. Takze balancoval medzi tym a preto mu nerobilo sa s tebou rozchadzat a schadzat.
Vies ludia sa vo vztahoch nespravaju vzdy tak jednoznacne, nemaju jasny ciel a vlastne sa asi ani velmi racionalne nespravaju. Kolko krat je to tak ze su s niekym s kym byt nechcu, ale ostavaju lebo nechcu byt ani sami. Ten druhy partner sa potom cuduje a nechape. Pritom za tym spravanim nie je nic specialne ani zahadne.
To ber ale iba ako moj dojem z toho

Maoam

byt tebou, tak som happy, ked pride dalsia sms o rozchode, ale pre moznost dat mu za pravdu a viac ho k sebe uz nepustit, ked to inak nevies sama od seba

sama vies, ze sa to bude iba zhorsovat, ponizovanie, obmedzovanie osobnej slobody a to este s nim nemas dieta a nie si jeho zena

kolko alarmov este potrebujes?

JuloLukas

Ahoj, presne taku partnerku ako si ty mala/mas svojho partnera som mal aj ja. Boli dni, kedy slo vsetko OK, ale striedali sa pravidelne 1-2x do tyzdna s kopackami. Dostaval som ich za kazdu malickost - neprisiel som na cas, vyjadril som si svoj nazor, ktory sa nestotoznoval s tym jej... fungoval som takto strasne dlho, ale vsetko sa zacalo nabalovat a postupne sa k tejto manipulacii pridalo aj stupnujuce nadavky, ponizovanie a fyzicke nasilie, no ja som stale zaryto tu osobu lubil. To ze som sa stale trapil vsak ovplyvnovalo vsetko - moje dalsie vztahy, pracu, zaluby a kompletne vlastne napredovanie, stracal som osobnost a staval sa niecim, co drzala pevne vo svojich rukach... Postupne sme sa trosku odlucili, tiez chcela byt len kamaratka, no stretavat sa - co sa aj dialo, no ja som stale doliehal, ze s nou chcem byt... raz vsak uplne vycerpany som si uvedomil, ze vztah je o vzajomnosti a harmonii a tak jedneho dna nedoliezol a nevtrel sa a ked tak chcela byt len kamaratka, zacal som ju za nu skutocne povazovat - uz nestala na piedestaly mojich hodnot - no to som bol samozrejme najhorsi na svete - pretoze mi na nej podla jej slov uz nezalezalo atd.. Pravdaze som ju mal stale rad a doteraz mi na nej zalezi, no ked mi vratila vianocny darcek postou s listockom : "Mna si nekupis!!!", zistil som, ze som miloval nie ju, ale fikciu, ktoru mi tak sikovne predostierala. Veril som a doteraz mam v sebe este kusok nadeje, ze sa zmeni a bude ako kazdy iny clovek, ktoremu na niekom zalezi, ale kazdym dnom je to dalej a dalej... a mozno to znie sebecky, ale mne je cim dalej lepsie a lepsie - v priateloch som nasiel porozumenie a oporu a hlavne nasiel som sam seba :) Drz sa!

lenttta

Mikkaa urcite nie kvoli penizom. Predtym som mala vztah 4 roky a nedostala ani kyticu kvetov a nie to este darcek ale bola stastna. Toto je prvy krat co mam od chlapa nejake dary. Jeden mesiac je dobre a dokazuje ako ma lubi a znicoho nic kopne do riti a je to stale dokola. Nechapem to lebo viem, ze som mu nijak neublizila. A este sex sme nemali uz 5 mesiacov lebo je stale v praci. Pozna moju mamcu ale ja za 10 mesiacov jeho rodicov nie. Rozmyslam vkuse.. neviem co si mam o tom mysliet.

mikkaa

Poviem ti moj nazor.Mala som nieco podobne...chlapec ma jeden den lubil na druhy uz nie,tiez ma kde tu niecim prekvapil ,potom odrazu odfajcil.To su psycho chlapi a pokym ma nepodviedol som to znasala...takze aj ja som bola hlupa ze som si to nechala...prosim otvor si oci ak si s nim skrz peniaze..to potom s laskou nema nic spolocne.Sama vidis ,ze si z teba striela...ked ma niekto niekoho rad nebude mu robit taketo zakernosti a svinstva...nelipni na jednom chlapovi ked niekde moze cakat druhy mozno neskor ale zasluzeny

lenttta

Bandolera dakujem. Ja som taka hlupa ked niekoho lubim. Odmietla som odvoz aj do prace. Keby si ma vazi a lubi, tak somnou necvici ako s handrou. Potrebovala som vediet aj nazor inych ludi.

lenttta

Dakujem. Mate pravdu. Tazko to znasam a stale mu mam chut napisat a vynadat. Sa somnou len zahrava. Aj doma mi povedali, ze mam odmietnut odvoz do prace. Len som si povedala, ze budem svina a vyuzijem ho ale ako jedna holka pisala, ze ma dost rozumu a vie co robi. Odmietnem to lebo stale by mohol somnou manipulovat. Velmi pekne dakujem. Trosku ste ma nakopli.

spirited_away

Podľa toho čo píšeš je to podľa mňa psychopat. Evidentne mu robí radosť keď ta trápi... rýchlo od neho preč zaslúžiš si určite lepšieho partnera, takého ktorý si ťa bude vážiť a nie takého, ktorý ťa psychicky týra.