Obcas mnou mykne

Príspevok v téme: Obcas mnou mykne
jona

ahojte, mam 15 a uz asi tri tyzdne sa mi stava, ze mnou pri pomysleni na problemy(nebudem konkretizovat) jedenkrat mykne celym telom. Je to celkom viditelne, vsimli si to aj druhi, no nie je im to az take divne, kedze je to iba raz. Ked myslim na to mykanie, tak sa mi to nestane, no ked si nedam pozor a pomyslim na problemy, tak vzdy mnou stihne myknut. Stava sa to aj 15 krat za den.Co to je, preco? Celkom ma to vie vydesit, ked mnou len tak mykne bez toho, aby som to ja chcela. Da sa s tym nieco robit? Z coho to moze byt?

beacon

je rozdiel ked ta mykne na zvukovy podnet alebo svetelny alr ked bez priviny tak chod k meutologicke.potom su aj citlevejsie typy ludi ktorym vafi biac hlulu ci svela hluk rusi pracu.neviem aky si ty typ.ks napr som velmi citliva na hluk a mam velmi nizky prah bolesti s ostatnou vecinou ani zuby bez zneciylivenia mi nevedia robit.

Milky

Ahoj. Moja manzelka ma to iste, po dlhych patraniach sa zistilo v mozku dva nadory sklerozy multiplex.
Nezahravaj sa s tym, nie je to sranda.

KBQQ

Mňa mykne poriadne keď vidím koľko euri mi stiahli z konta ;) mali by ste zájsť za lekárom neurologom keď vás to myka! Môže sa jednať o ochorenie CNS

mykacka

Ahoj, aj mne sa to stáva a tiež by som rada vedela z čoho to je. A nestáva sa ti to aj ked ideš spať? Myslím v posteli, ked zaspávaš alebo nad niečim premýšľaš a zrazu ťa úplne mykne?