O co mu ide?

Príspevok v téme: O co mu ide?
Anabel

Môj príbeh je neskutočne zamotaný. Najprv som ho nechcela on ma chcel potom sa to otočilo ja som ho chcela on mna nie... Na začiatku som spravila pár chýb a tak som sa snažila všetko napraviť ale on ma bral len ako milenku... A ked videl, že mi nie je ľahostajný tak sa ku mne správal odporne : príklad - stále ma zosmiesnoval, rýpal do mna robil presne to co vedel, ze mi ublizuje. Posledny kart som to nevydrzala a s placom utiekla.., on sice za mnou prisiel ale ani ma len neobjal a posledna kvapka bola ked mi za zacal rypat ci nepojdeme na swingers party a in vie, ze to povazujem za nieco hnusne...a potom ci sa nebudem vydavat, ze by chcel ist ma svadbu. Vtedy som si povedala: a dost! !! On to samozrejme nezobral vazne.... On mal predomnou dlhsi vztah a ta zena mu velmi ublizila a mam pocit, že komplexy z toho vzťahu si "lieči" na mne...tak som ho začala úplne ignorovať ... On mi piše a ja nic... Aj ked napriek všetkému ho veľmi ľúbim ale chcem aby pochopil, že takto to ďalej nejde

Anabel

Ten milenecký vzťah mi zo začiatku vyhovoval ale časom som sa doňho zaľúbila a vtedy sa začal ku mne správať hnusne ... Dovolila som mu to lebo mala som výčitky kedže na začiatku ako sme sa spoznali som ho mala za nic a patrične som mu to dávala najavo ...no posledné mesiace som ho často krat upozornila ak nezmení svoje správanie tak ja končím a že mi nie je ľahostajný

kafe

neviem, aké chyby si spravila, ale tak máš niečo za ušami aj ty, aj on. To, že ťa mal za milenku, to asi automaticky hovorí, že v takom vzťahu city z jeho strany NIE SU, ani nijaký iný záujem o teba ako zaujímavú ženu či perspektívnu priateľku. To ti bohate dokazoval svojim správaním. Prečo si mu ale dovolila tak hnusne sa k tebe správať, to fakt netuším, ale normálna žena by si toto nenechala. Si spravil z teba "boxovacie vrece", proste ti ubližoval a ubližoval a ubližoval.. a ty nič.
Naozaj sa pozbieraj trochu a uvedom si svoju hodnotu. Viac premýšľaj nad tým, o čo ide TEBE a či chceš vzťah v ktorom sa cítiš takto mizerne, kde sa chlap chová ako úplný buran, alebo chceš niečo úplne iné. Nesnaž sa chlapov zachraňovať a ťahať im z päty to dobré, čo v nich je. To je zbytočné mrhanie času. Hľadaj si vyrovnaného, hodnotného chlapa, s ktorým sa budeš cítiť krásne a kde si vzájomne budete chcieť víjsť v ústrety. Do vzťahu musia DVAJA niečo dávať a dvaja z neho aj BERÚ, čerpajú. Veľa zdaru dievča.

Slobodna

Neber to ako strateny cas, jednoducho nevyslo, pouc sa, chod dalej a tes sa na to, co pride. Pokial budes v sebe prechovavat horkost, tak zamedzis tomu, aby k tebe prisiel novy a lepsi partner.

Slobodna

Nemusis byt smutna, kazdy partner nas nieco nauci, aj teba naucil, ako spoznat, ze ta niekto ma rad. Nie vzdy je tu partner pre nas, pretoze je ten pravy, niekedy ta ma proste nieco naucit, aby si si vedela vazit toho praveho, ked pride. Podakuj sa mu a chod dalej.

Anabel

Presne tak skúšal az kam môže zájsť a ja som mu to dovolila :-( človek bez citov a ja som si naivne myslela, že v hĺbke ma lubi :-(

Slobodna

Skusal tvoje hranice, kam ho az nechas z lasky zajst, no a kedze si ho pustila daleko ... Nejde ani tak o to, ze sa mozno zmeni, co silno pochybujem, ale si uvedom, ze chlap, ktory zenu miluje si ju aj vazi a urobi vsetko pre to, aby nikdy netrpela. Tak ked si to rozmenis na drobne a uvedomis si, ze on ta zamerne tyral, sposobovalo mu to radost, kde tam mas u neho akoze lasku ???!