Tyranie

Príspevok v téme: Tyranie
Anonymka1234

S priateľom chodím už pár rokov ale v poslednej dobe je to čoraz horšie. Keď si vypije zbije ma. Stále sa hadame stále ma kontroluje. Stále mi prezera telefón aj internet. Podozrievama z neveri čo nieje pravda. Všetko mi zakazuje a prikazuje. Vraví že všetko to robí pretože ma miluje. Najhoršie je to že stále dúfam že sa zmení aj keď viem že to nikdy tak nebude. Keď ma zbije branim sa a vtedy to je ešte horšie. A na druhý deň mi vždy vraví ako je mu to ľúto a že ma veľmi miluje no keď mu na tie reči neskocim tak vraví že za všetko si môžem sama. Že to ja som na vine a niekedy už tomu začínam aj veriť. Pomaly už sa mi ani žiť nechce. Milujem ho ale takto ďalej neviem žiť. Keď aj sa s ním chcem rozísť vždy ma nahovorí že sa zmení a ja sa a ním potom nerozidem. Neviem už co mám robit.

Sani mike

Ahoj.

Mal som rovnaky problem len smutne bolo ze to bolo bez alkoholu.boli casy ked ma zena bila,ponizovala,davala podmienky,atd skratka domace nasilie.ukoncilo sa to vtedy ked mi raz taku dala ze ma to dost bolelo ze som jej to zacal vracat.(som sportovec takmer cely zivot,mam vysoky prah bolesti z predch sportu tak je to aj moja vina ze som jej uderi ignoroval a smial sa jej niekedy).

Som rad ze je uz koniec ,zenu stale milujem aj ked opat sa to vracia ale v inej forme a uz si nerozumieme.chcem od nej odist ale laska a preziti spolocny zivot..je to tazke..hadam si uz ok.

diviak2015

ludska je casto zvlastna. ja neviem preco je take tazke pochopit jednoduchu rovnicu - ked ma niekto bije = prec od neho.

brxgg

partner čo stále rieši len komplexy a žiarli pretože si sám neverí robí vo vzťahu strašné peklo ktoré vždy skončí rozchodom. sama som bývala takou obeťou ako autorka príspevku a už presne viem prečo. keby som si pred rokmi viac verila nikdy som nemusela mať také vzťahy aké som mala.najradšej by som si dala zato všetko riadnu facku. preto určite radím autorke rozchod. nestrácaj roky života s nesprávnym človekom ked možno niekde blízko je niekto kto ta bude naozaj milovať a vážiť si ta. to čo tvoj priateľ robí nieje láska ale hnusné manipulátorstvo ty sa prinom uplne ničíš.

mixta

Dentista by si sa divil ze aj medzi lekarmi, majitelmi barov, diskoklubov, restik, uradnikov, inzinierov su tyrani a nasilnici. Alebo aj pekny priklad z nasho parlamentu kde nemenovany poslanec psychicky aj fyzicky napadal svoju manzelku a dceru. Nehodnot ludi podla profesii ktoru vykonavaju lebo budes sklamany a prekvapeny, to ako rada do buducna :)

Bandolera

Dentista, vdaka za radu do zivota, ze taky obycajny automechanik alebo skladnik moze zene znicit zivot. Takze mile zienky musime sa zamerat len na studovane hlavy, to nam zaruci rozpravkovy zivot, lebo s titulom chlap asi dostava aj kvalifikaciu na harmonicky partnersky zivot! Jaaaj hned by sa zilo na tomto svete lahsie, keby to tak fungovalo :-D :-D. Skoda, ze raz ked je niekto kkt, tak mu nepomoze ani 10 titulov :-P... Nechapem ako niekto moze takto skatulkovat, ze ,,robos'' nemoze spravit zenu stastnou! Kolko bolo takych pripadov ze aj ten doktor ordinoval ozraty jak prasa... Tak neviem Dentista o com tu akoze tocis:-D. Anonymka, cim skor ho posles k vode, tym lepsie! Nedovol, aby ti to ozrale hovado znicilo zivot... A uz nikdy, si nepovedz ze ho milujes, lebo on si to absolutne nezasluzi. Musis si povedat, ze o pravo na tvoju lasku, prisiel prvou urazkou/prvym uderom ktory ti ustedril...

dentista

No, tak si najdi normalneho chlapa, nie nejaku trosku co si vypije.
Vacsinou hlupe zeny si hladali podobne hlupych, vselijakych robotnikov, automechanikov,kamionistov, skladnikov a inych polozdelancov a potom fnukali, ze ich sedlak mlati a pije. Opakujem, najdi si chlapa na urovni a toho robosa posli kade lahsie.

Tiezzena

Usmevny_den suhlasim s tebou! Anonymka, si hlupa a naivna zena. Normalna zena by ho opustila hned! Naivita zien je nekonecna...

Axel Wers

Anonymka123 máš na výber:

1. Buď ho opustíš a skúsiš niečo nové, možno oveľa lepšie

2. Necháš sa tĺcť ožranom a po zvyšok života budeš vyplakávať prečo si ho nedokázala zmeniť a chlapi sú také nevďačné svine.

It's your choice.

denisaf.

preboha anonymka utekaj od neho! ja viem ze ked clovek lubi je zaslepeny ale toto su uz veci co sa jednoducho nedaju tolerovat! namna by muz raz zdvihol ruku uz by ma neuvidel. ach jaj preco slovenske dievcata a zeny nemaju sebavedomie skoncovat v takych vztahoch? poznam tiez x pripadov z okolia kde sa deju taketo veci. predstav si ze by si bola za takeho vydata a mala deti? co by to bolo za manzelstvo? peklo pre teba aj pre deti. rozid sa cim skor nestracaj cas v takom vztahu. hovorim z vlastnej skusenosti pretoze som tiez taky mala nebil ma ale vymyslal si namna hluposti ze ma kazdy bali ze si vypisujem s muzmi a popritom neverny bol cely cas on. neboj raz pride muz co si ta bude vazit a nebude sa k tebe spravat ako k handre! skonci to lebo to moze dopadnut este horsie!