Som vraj len jeho kamarátka

Príspevok v téme: Som vraj len jeho kamarátka
(Kamarátka)

Dobry den prajem vsetkym, volam sa Magda, mam 17 a myslim, ze mam celkom vazny problem. Pred rokom som spoznala super chalana. Boli sme si navzajom sympaticky, a tak sme sa casto stretavali len ako kamarati asi pol roka. Po pol roku som si vsak uvedomila, ze som sa do neho zamilovala. Chcela som, aby z toho bolo nieco viac, lenze on mi nedaval vobec najavo, ze aj on by nas vztah chcel posunut dalej. Takto to bolo asi 3 mesiace. Uz som to nevedela dalej zvladat, a tak som ho raz zavolala von na hory. Uzivali sme si cely ten nas vylet, avsak ja som trpla... Cakala som na vhodnu prilezitost, kedy by som sa s nim o tom v pokoji porozpravala. Sadli sme si na jednu luku a najedli sme sa. Vnutorne som uz nevedela dalej potlacat tokly stres. Vedela som, ze je slobodny priblizne 1 rok (sam mi to povedal). Nuz aby som pravdu povedala, isla som rovno na vec. Povedala som mu, ze by som nas vztah chcela posunut dalej, ale neviem, ako to berie on. Lenze vtedy prisla rana. Po tom, co som mu to povedala, ostal sediet ako dreveny. Hodnu chvilu nevedel, co ma povedat, az sa napokon zmohol len na kratku vetu: ,,Sorry, pre mna budes vzdy len kamaratka.\" Hned po tom sa zbalil a doslova usiel. Sedela som tam a slzy sa mi liali do oci. Bola som v takej traume, ze to nejde ani vysvetlit. Este teraz ked to pisem sa trasiem. Uz to budu pomaly 3 mesiace. Odvtedy, co som mu to povedala, sa mi neozval a vymazal si ma z fb. Proste prerusil so mnou vsetky kontakty. Uz som mala vo svojom zivote viacej znamosti, avsak cez toto sa proste nedokazem preniest. Cele dni na neho myslim a stale iba placem. A este k tomu mam koli tomu psychicke problemy. Velmi cudne problemy... Napr kazdy den, ked vstanem, musim sa aspon pol hodinu pozerat na jeho fotku a potom ju spalit. Alebo toto iste mam aj pri zaspavani. Ja sa z toho asi uz zblaznim. Uz neviem ako dalej. Bola by som vdacna za kazdu radu alebo skusenosti, ak sa vam taketo nieco uz stalo...

liberta25

bodkova a kolko ma ten chlapec rokov? Ty si autorka temy? Sorry, som ju necitala celu.. trosku nudne pre mna. Never mind, zalezi aj od zrelosti ludi, je dost podstatne akej vekovej kategorii mame radit..

(Kamarátka)

Delete 2 dakujem za odpoved :). Trochu som sa upokojila. Ale stale mi je to strasne luto. Viem, ze to z mojej strany chyba nebola. Predtym, nez som sa odhodlala mu to povedat som si hovorila, ze ved predsa skusim a nic tym nestratim. Ale ako sa ukazalo, stratilo som uplne vsetko. Stale to neviem prijat... Keby sme ostali kamarati, mozno by to nebolo take ake to byvalo, lenze aspon by som vedela co s nim je, ci je v poriadku a ako sa ma.

...

Delete.A ked mne jeden muz vravi,ze ho ako zena pritahujem,vzrusujem,ma ma rad ako zenu a potom mi nuka "len" kamaratstvo ale zaroven nechce sa ma ani vzdat,o mna prist?Tak preco to robi? Tento jej zdrhol z jej zivota uplne.Ten moj nevie ani bezo mna no ani so mnou.Co mam vtedy robit ja?Dakujem

Delete 2

Odmietnutie bolí vždy. No ako sa hovorí ,,ten kto neriskuje, riskuje oveľa viac,, Ty si skúsila a nevyšlo.

Ja by som spravil presne to isté...ak sa raz zamiluješ a si s niekým ,,len,, kamarátka tak ako by ti bolo?

Možno by niekto ostal kamarát ale to by som pokladal za ubližovanie. Dobre spravil, že odišiel a už sa viac neozval. Nie je sebecký a vie, že by ti jeho prítomnosť už len ubližovala.

ber to tak, že ťa má veľmi rád :)