Psychicke odblokovanie

Príspevok v téme: Psychicke odblokovanie
snezienkaja

co vam pomohlo na psychicke bloky a ich odblokovanie? citim ze mam v niektorých oblastiach problemy kvôli tymto blokom ktore pramenia z minulosti a sama sa s nimi neviem vysporiadat. Skusili ste nejaku terapiu alebo nejakého odbornika ktory vam v tom pomohol a zacali ste naplno "dychat" - naplno zit? dakujem

Matt4u

Alterna, nech citam tvoj prispevok ako chcem, stale z neho vychadza len -> blablablablabla

Ale nic si z toho nerob, Artemis pre zmenu veri v pomoc na dialku....

alterna

SRT jej metóda okultného liečiteľstva, ktoré lieči za pomoci temných síl. Takéto liečenie podľa vedeckých zásad nemôže fungovať a ak funguje, je tam zjavný zásah zlého ducha. Ten pravdaže nič nedáva zadarmo. Za druhé, ide iba o pseudovyliečenie, lebo zlý uzdraviť nemôže, len problém presunie do inej oblasti, takže sa človeku zdá, že bol vyliečený.

Odporúčam obrátiť sa na vedecké metódy liečby, ktorými lieči psychológia a psychiatria. Okultné liečenie je zahrávanie sa s ohňom (otvorenie sa na pôsobenie zlého ducha vo svojom živote) a často spôsobuje ešte väčšie psychické problémy.

snezienkaja

_meno dakujem ti ze si sa tomu tak povenoval a napisal taky dlhy príspevok ktory ma v sebe vela poucenia... :)to s tym tokiom je dobre :) len co ak ide o taku vec, ze ked som bola mala rodicia sa rozviedli (pred tym som zazila aj domace bitky hadky medzi nimi atd) myslela som si ze nic ze to je za mnou ale vezie sa to so mnou odvtedy stale, odkedy sa rozviedli co som mala 12 rokov (teraz mam uz skoro 30) tak mam problem akoby sa otvorit medzi cudzími ludmi a staviam si pomyselnu stenu pred ostatnými....pred tym ako dieta som bola velmi vesela otvorena a po rozvode som ostala pasivnejsia, v puberte som dostala aj depresie z ktorých som uz vonku par rokov ale teda stale citim v sebe taku nedoveru k ludom a nestaram sa co si myslia ako sa citia ked na nich reagujem tak nevludne.....casto si myslia ze som namyslena ale ja sa proste len neviem nejak uvolnit v ich pritomnosti, uz ked si na ludi zvyknem tak je dobre uz viem byt aj uvolnena a viem sa aj bez problemov rozpravat ale to si musia ziskat moju doveru. v dnesnom svete to predstavuje aj trochu problem, lebo posobim tak odmerane na ludi a potom som z toho aj smutna

_meno

Ahoj snezienkaja

Ak mozem, zivot vnimam ako tok. Tok zo zdroja ("nutkanie") von do sveta.

Ked nedochadza k prejavovaniu zivota (k pocuvaniu nutkania) - dochadza k degradacii, strate chuti do zivota, chorobam, roznym upadkom atd atd atd.

Blok je v podstate skusenost z "druhej strany". Napríklad ja neviem ocakavam ze chleba s dzemom bude chutit dobre, avsak zachuti mi zle.

Mne tam pomaha porozumiet ze clovek stretol skusenost opacnu ako chcel, prijal to, odpustil tomu nechal to plavat a teraz clovek venuje energiu na pozitivnu stranku danej veci :) (toho co sa bojis - mozes ist do minulosti pozriet ze aha tu sa to stalo takto ......... a potom porozmyslas co je opacna strana tej zlej skusenosti, aka je ta dobra skusenost ktoru by sme chceli .. a potom napr. skrze vizualizaciu ju mozes vykonat :)

(napríklad ja neviem kricala na teba ucitelka, mala problemy doma napr. s detmi a potom kricala na svojich ziakov v skole ..... uz toto prinasa urcite odosobnenie, ze clovek sa akoby len ocitol na zlom case v nespravnom mieste .... ked prijimes za to zodpovednost, mozes si povedat "oka ale mohla som tej ucitelke povedat ze chapem ze to ma doma tazke .. alebo som jej mohla par slov na zaciatku hodiny povedat nech sa rozveseli atd .... prebratim iniciatívy za zivot sa vlastne chopime kormidla zivota a vedome smerujeme lod kam chceme)

Ak mozem snezienkaja, predstav si konecny finalny stav toho co chces doiahnut (to "AKO" spravis postupne ..... je to ako ked sa rozhodnes ja nvm ist do tokia ale clovek vaha .... nepohne sa ani o 1cm do tokia, aj keby vedel kde je .... staci vsak jedno rozhodonutie ze chcem byt v tokiu ... a najdem nekonecno ciest ako sa tam dostat :)

Zivot je vo svojej podstate realizovanie zivota (viac praca s radostou a vôľou .. ak mas pocit ze nejake oblasti zivota ti stagnuju, mozes pridat mieru radosti do danej oblasti (zivot je viac vztah ako cinnost).

Mnoho ludi trpi ilúziou poznania a potom neprehlbuju napr. vztah so sebou samim ... potom sa nepozname, nevieme ake sme, nevieme co chceme .. nevieme ci nas bavi to, ci to ..... malo mame v tych oblastiach ku ktorym mame plytsi vztah ...... ak nieco chceme - je to radost / nasa vola co nas k tomu posuva (nie cinnost ... cinnost je prejav tej radosti :)

Vela stastia a radosti ti prajem snezienkaja! :)