Mam 13 a malé prsia

Príspevok v téme: Mam 13 a malé prsia
Natusa1

Dobrý den potrebujem pomoc. Mam malé prsia a 13 rokov/33kg/idem do 7 triedy/ neviem vobec čím to je ze ci tím ze som moc chudá ale fakt neviem moje spolužiačky maju oveľa väčšia ja ich mam velmi malé ..:( nejde o to ze by som sa chcela niekomu páčiť len mi ide o to ze som smutná s toho ze všetci maju a ja nie :( .. Papam vela mäsa, pojem mlieko a tak bielkoviny ale uz asi pol roka nic prosim o pomoc:( Dakujem za každú pomoc !

prezývkaa

bože ako jej tu možte hovoriť že je velmi chudá a ma začať jest? šibe vam s prepačením? vedk neudava to kolko mas mat kg to až váha... a myslím si že sa stravuje normalne ked sa pzriete na deti vela je chudých ale od prirody.. najedia sa dost nemyslím si že v 13 si nedopraje pizzu alebo palacinky a že je posadnuta zdravou stravou.. ten istý problem som mala bola som menšia chudunka a všetci najedz sa dajte jej jest.. ludia lenže to nie je o tom či sa najes biješ do seba sladkosti.. niektorý by mali pochoit že aj ked chceš pribrat nejde to možno cz zdravotne problemy alebo ti rychlo spaluje.. no a k téme- máš len 13... dnesna doba ta dohnala k tomu myslieť si že ked mas malé prsia si nič vobec to tak nie je :) menštruuješ? nie? neboj sa ešte ti podrastu :) ak maju spolužiačky 150 cm a 70kg tak sa nečuduj že maju cecky :)

Hanah0801

Niektoré dievčatá to majú tak. Dlho dlho nič a potom zrazu im narastú a potom možno budež mať väčšie ako spolužiačky ;) máš len 13 a stále si vo vývoji, neboj sa a pokračuj v tom že ješ, môžeš to mať aj v génoch... hlavne nebuď smutná. Nie každá má veľké trojky ;)

omajhot

Nerieš svoju hmotnosť, je úplne v poriadku. Každému začínajú rásť inokedy, niekomu v deviatich rokoch a inému v 14-tich. Užívaj si komfort, že sa ti dobre spí na bruchu, voľnosť, pohodlný beh a všetko, lebo čoskoro ti narastú a celá sa budeš meniť.

Nicolett

Ty si jaka chuda . To si podvyživena .Dievča začni jesť lebo v živote to budeš mať tažke.
Na pribratie pomáhaju sladkosti ,ale zase aby nebol tvoj jedálniček veľmi nezdravý.Niekedy si daj aj palacinky,Pizzu ,ale na ovocie zeleninu nezabudni len chcem povedať ,že trošku pridaj do jedálnička a nie len že sa ti zväčšia prsia ,ale bude to zdravšie :) Lebo si veľmi chuda na svoj vek