Som nízka a trápi ma to

Príspevok v téme: Som nízka a trápi ma to
WNTD

Ahojte,
Mám 14 a iba 150 cm. Viem, že veľa nenarastiem lebo moja mamka je nízka ale aj tak sa pokúšam najsť všeliaké vychytávky ktoré pomáhajú rastu. Niekedy sa cítim menejcenná. Občas sa nájde aj nejaká tá poznámka na moju výšku keďže všetci moji rovesníci sú viditeľne vyšší ako ja. Neviete o niečom čo podporuje rast? Ďakujem za každú radu :)

mifor

Ja mám 144 a samozrejme hlavne v detstve som zažila záplavu posmeškov. Kašlem na ostatných, nech si myslia, čo chcú, ja som možno nevyrástla telesne, ale oni duševne.

luly

Ahoj, prosím ťa netráp sa pre niečo také ako je výška. Ja som asi od 13 rokov trpela strašnými komplexami, vyrástla som totiž o niečo viac ako ostatné dievčatá v mojom veku. Doteraz sa kvôli tomu hrbím, keď sa pozabudnem. Je to úplne zbytočný problém, pretože to aj tak nijako neovplyvníš a pekná môžeš byť tak či tak. Treba sa sústrediť hlavne na pozitíva tvojej výšky, ľudia ktorí ťa majú radi ti ich určite budú pripomínať, aspoň u mňa to tak bolo a tak som postupne začala byť na svojich cca 178cm hrdá a dnes už ani nemám pocit že je to tak straaaašne veľa ako som si vtedy myslela.

niiizka

Ahoj to je ok ja som mala dlho tych cca 155 cm..poznanky boli na mna vzdy ale to skor pozitivne..jeej ty si aka zlatucka malicka..

ono ma to aj vyhody ;) mna to tiez trapilo ale je to ok kus este narasties ja som za posledne dva roky narastla o 3cm a to mam 19 ..

a mam priatela ktory ma 1,98 m .. a zapacila som sa mu aj preto ze som posobila tak milo a uz sme spolu 6rokov.nic si z toho nerob o par rokov to budes brat ako vyhodu..viem podla seba ..hadam nechces byt ako nejaka dvoj metrova "ozruda" .. zeny su krasne ked su nizsie ;) a koniec koncov opatky budes moct nosit takze to bude ok :)

hlavne bud pozitivna a nauc sa mat rada samu seba..ked si ty o sebe budes mysliet ze tvoja vyska je super aj vsetko na tebe..budu si to mysliet aj ostatni..pretoze ich o tkm presvedcis ;)

ErinNN

cvic natahovacie cviky a zdravo jedz, ja som takto este na vysokej skole narastla centimeter, co znie logicky ako blbost, ale ten centimeter mi fakt vtedy pri tej zivotosprave pribudol a uz mi natrvalo aj zostal

krpatej

jedz, koľko ti chutí. v tomto veku ešte rastieš a keď nemáš dostatočnú výživu, nemajú sa ani z čoho tvoriť ďalšie bunky a ostaneš nevyvinutá krpaňa. žiadne diéty z časopisov, ani posilňovanie s ťažkými váhami. to ti ten rast len zastaví.