Minulý život

Príspevok v téme: Minulý život
Lajlalalalal

Už dávnejšie som mala sen, ako keby z minulého života. Bola som v nádhernej krajine, bola tam modrá obloha, teplo, na zemi piesok, a krásne pomaľované stavby a stlpy. Mala som oblečené nejaké biele rúcho a zlatý pás cez brucho. Moji rodičia tam vyzerali presne tak, ako aj teraz, no nesprávali sa tak :( Stála som vedľa starého chlapa za ktorého som sa v sne vydala (nedobrovoľne) Rodičia sa na mňa len pozerali a usmievali sa na mňa a ja som mala slzy v očiach, nechcela som sa za neho vydať, nemilovala som ho a veľmi som sa bála. Rodičia nič nepovedali a my s "manželom" sme pomaly odchádzali. Keby sa to stalo teraz moji rodičia by také niečo nikdy nedovolili. Nenechali by to len tak. V "terajšom" živote sa bojím vzťahov, hneď ako mi prejaví náklonnosť nejaký chlapec, tak sa bojím do toho vzťahu ísť a najradšej by som ostala celý život sama a priala by som si aby zrušili akýkoľvek sex, milovanie a podobné veci. Mám s toho strach :( Mám 14 rokov, neviem či sú to následky "niečoho" alebo je to normálne, neviete mi poradiť?

si krásna

Lajla, robíš si zbytočné starosti. Máš len 14 rokov a na sex a milovanie máš ešte času dosť. To, že to riešia rovesníci okolo teba (predpokladám) a ty nie, ešte nič neznamená. Jednoducho nie si ešte pripravená na tieto veci.

Tvoje odmietanie predstavy sexu a milovania môže (ale nemusí) súvisieť s minulosťou - ale tvojho terajšieho života (napr. si niečo počula alebo videla, čo v tebe vyvolalo to odmietanie). Pred tým, ako ťa počali tvoji rodičia, si na zemi ani nikde inde nežila. Minulé životy neexistujú, reinkarnácia neexistuje. Pred tým, ako ťa rodičia počali, si na zemi ani nikde inde nežila. V momente počatia ti Boh vdýchol dušu a svojím životom smeruješ ku konečnému stretnutiu s Ním. Po smrti sa už znovu na zem nenarodíš. Je to opačne, ako si myslíš: nie tvoj domnelý minulý život ovplyvňuje tvoje sny, ale tvoje odmietavý vzťah k sexu v tomto živote a v bdelom stave má vplyv na to, čo sa ti sníva v noci. V noci mozog pracuje a spracuváva informácie a podnety, ktoré dostával za bdelého stavu. Je to normálne a logické. Bol to iba sen, nič viac za tým nehľadaj.

Mnohí teenageri pod vplyvom časopisov, TV a pod. považujú za samozrejmé, že ku chodeniu s niekým patrí automaticky aj sex. Pritom neriešia, či im to s tým človekom výjde a či sa raz zoberú. Chcú sex bez záväzkov a myslia si, že to je znakom dospelosti. Toto však nie je správne a možno práve tomuto sa tvoje citlivé ja bráni. Žena sa túži mužovi úplne odovzdať v atmosfére absolútnej istoty a dôvere, že nebude zneužitá. To sa deje po dlhšom spoznávaní, keď obaja poznajú svoje povahové vlastnosti, úplne sa prijímajú a chcú zostať spolu navždy. A toto si s radosťou a pred svedkami sľubujú pri manželskom obrade. Keby si prešla touto cestou spoznávania a zaviazania sa k niekomu z lásky, mala by si úplne inú predstavu milovania sa s ním. Teraz v 14-tich rokoch, keď si ešte nespoznala lásku, nemá zmysel trápiť sa nad týmito vecami, ktoré súvisia práve s manželstvom. Sex patrí do manželstva a nie mimo neho.

Na to, aby niekto mal s dievčaťom sex nestačí, že sa mu páči a že jej vyjadrí náklonnosť. To je iba zaľúbenosť (bohužiaľ môže to byť aj vypočítavosť zo strany chlapcov), ktorá musí prerásť do lásky. A na to je potrebný čas. Láska musí prerásť do zrelej a zodpovednej lásky. A na to treba čas. Mladí však nechcú čakať. Chcú mať sex bez manželstva. Spávajú spolu bez toho, aby sa dostatočne spoznali. A keď takýto povrchný vzťah nevydrží, hlavne dievčatá ostávajú so zlomeným srdcom. Cítia sa využité a odhodené. O týchto svojich pocitoch nehovoria, lebo si myslia, že iné rozchod zvládajú ľavou zadnou a ony sú neschopné. Ale to nie je tak. V TV, v mládežníckych časopisoch sa sexuálny život mladých vykresľuje ružovými farbami. Ak dôjde k rozchodu, dievčina sa otrasie a nadväzuje iný vzťah s novým chlapcom. A nemá žiadny problém, je spokojná a psychicky nepoznačená. To je však klam. Rovnaký ako je klam, že hlavní hrdinovia vo filmoch, ktorí spolu spávajú, majú všetko dokonalé - dokonalý sex, nikdy pri tom nechcene neotehotnejú ani nedostanú sexuálne prenosné choroby. Realita je však úplne iná ako filmová fikcia.

Lajla, si krásna a tvojím poslaním je byť darom pre tvojho budúceho manžela. Spoznávaj hodnotu seba samej, neskôr hodnotu svojho budúceho daru pre milovaného muža a neskôr spoznáš a pochopíš aj hodnotu daru tvojho manžela pre teba. Je to cesta, ktorú máš ešte pred sebou, cesta odhaľovania krásy a radosti, cesta spoznávania lásky a obety pre druhého. Všetko má svoj čas. Teraz sa však neznepokojuj, lebo ešte ten čas neprišiel..

_meno

Ahoj Lajlalalalal

Ak mozem, z mojich skusenosti je zivot ferovy : ja si vyberam co sa mi nachadza v zivote. ak napríklad by ma zajtra niekto okradol je to preto lebo v minulosti som spravil nieco zle.

Ja osobne mam taketo skusenosti so zivotom, takze napr. ak si v predchadzajucom zivote (-1) zazila takuto udalost je mozne ze som v nom robila zle veci (v tom -1) alebo este v zivote predtým (-2 atd).

No a co sa tyka posunu v zivote:

Pre lahsie pochopenie skus rozdelit svet na 2 : na okolity svet(realitu) a teba (vnutorny svet).

Ak v okolitom svete napríklad sa nam stala zla vec vztahova (napr. ta svadba nasilu) nesieme si tuto negativnu skusenost so sebou.

JA prekryva realitu svojim vnutornym svetom (moj pristup prekryva co sa deje v okoli).

Ty vytvaras realitu, vytvaras ju v sebe ako aj okolo seba. Zivot chce rozkvetat (zivot nas prevadza zivotom :) Takze ked budes dbat na svoj pristup, ze je pozitivny, ze davas pozornost svojim pocitom a citis sa dobre - vtedy sa nechavas viest zivotom.

Pomoze ti opacna skusenost od tej ktoru uz mas: Velmi volny radostny vztah.

V sucasnosti mas 2 veci : 1. je negativna skusenost z minulosti 2. je sen ze chces zit radostny vztah.

Tvoj pristup dokaze pouzit obe veci v dobro. :)

_____________________________

V skratke jednou vetou:
Venuj cas tomu ako super sa citis v paradnom vztahu v buducnosti !!!!!!!!

Drzim palce Lajlalalalal ! :)