Zaujem o zadanu

Príspevok v téme: Zaujem o zadanu
Kubo1000

Ahojte, v praci mam kolegynu, ktora ma velmi pritahuje. Nielen fyzicky, ale svojou osobnostou, nazormi a pohladom na svet. Proste mam o nu zaujem. Problem je, ze je zadana. Ide vsak o vztah na dialku. Jej frajer nechce prist na Slovensko. Neviem, ake vazne je to medzi nimi dvomi, chodia spolu s prestavkami cca 2 roky. Nikdy o nom moc nehovori, niekedy mam pocit, ze sa tejto teme vyhyba.
Dost som sa na nu namotal, neviem ako dalej. Snazim sa s nou byt co najviac. Ci uz v praci alemo mimo nej. Ma to podla vas vyznam riesit a bojovat o nu? Ako na to ist? Vo vztahoch nie som prilis skuseny, tak by sa mi hodila akakolvek rada. Dik.

trubiroh

Nikdy nekaz niekomu vztah nikdy !!! zapametaj si karma je zdarma...a este ked sa namotas uplne nanu ked to spravi jemu ze ho necha alebo co tak to spravi aj tebe !!! a s kolegynou nikdy v zivote ber to ako radu ...

mojtyboze

podla mna ona uz s nim nehhodi a pokojne ju mozes zasat balit. Ak je daleko a neidia sa praidelne tak tam je to uz nieso ako rozshod ale yztah ursite nie

dobrunocidem

A kde je problém? Skamaráť sa s ňou, spoznaj ju zblízka a budeš si môcť byť istý, že je to žena, ktorú chceš. Uvidíš, ako si budete rozumieť ďalej, uvidíš, či ti opätuje city a ak bude všetko v kamarátskej rovine výborné, už sa jej budeš môcť spýtať aj na bližšie informácie z jej súkromia a všetko ostatné je len... Ako to nazvať? "Formalita" ? Z dobrého vzťahu, kde úprimnosť, veľa spoločného a nejaká príťažlivosť, ľahko vznikne niečo viac. Ak si s ním rozumie lepšie než s tebou, tak nie, ale ak si s tebou sadne viac, budeš k nej vhodnejší, tak prečo by ste spolu neskončili. Osobne veľmi životnosti vzťahu na diaľku neverím...

Kubo1000

@Johnno - pytas sa, co jej dam? No minimalne by som kvoli takej zene siel zit aj na kraj sveta a nenechal by som ju tu samu. On je ale Nemec a ten na SVK asi nechce zit. On je od nej o cca 3 roky mladsi. Je niekde na erasme. Na erasme sa aj spoznali.

Johnno

Budes ronit krokodilie slzy kamo. S jej priatelom sutazit nemozes. Co si schopny jej dat? Priatel pride na navstevu, alebo sa ona odstahuje za nim. 2 roky vo vztahu na dialku nie je len tak. Musi tam byt strasne silna motivacia z jej strany. Jasnacka, ze ma zaujem, ved jej to robi dobre, ktorej zenskej by nerobilo? Obskakujes ju. Cele zle, kamo, cele zle. Pamataj na moje slova, padnes na hubu, ale teraz si namotany, tak si to nepripustas. Nie je to nahodou ta, co ma rada horory, ako aj ty a chces ju na nejaky pozvat?

Kubo1000

Mame obaja 28. Zaujem som viackrat prejavil. Myslim si, ze jej nie som celkom lahostajny.

Co sa tyka toho rozbijania vztahov - nuz to som si hovoril aj ja pri svojej dobrej kamaratke kedysi davno. Chcel som ju, respektoval som, ze je ale zadana a tak som sa o nic nepokusal. Ona nakoniec ukoncila svoj vztah a nasla si ineho. Nakoniec som zistil, ze mala o mna zaujem, ale uz bolo neskoro. Takze taku chybu uz nikdy nespravim.

Delete 2

Hm...ťažká to téma...aj keby som vedel o tom písať tak ti nedám radšej žiadne rady.

Hovorí sa, že o lásku treba bojovať a aj ja som sa zamiloval presne tak ako ty, ale moje návody mi nikdy nedovolili niečo povedať, naznačiť alebo skúsiť. Pretože ak by som to urobil, tak by som sa na seba nemohol pozrieť do zrkadla.

rozbíjanie vzťahov nie je zrovna moja parketa...ale je ťažké takto niekoho milovať