Nechce ma

Príspevok v téme: Nechce ma
AdamJ

Ahojte. Pred nedávnom som spoznal jednu babu. Zo začiatku som ju bral ako kamarátku, ale teraz som sa do nej zamiloval. Keď som sa jej spýtal či by niekoho chcela povedala mi že nie. Ale ešte deň pred tým mi hovorila ako ma má strašne rada, ako som sexy a podobné reči. Neviem čo mám robiť. Mám strach jej povedať že ju milujem, lebo sa bojím, že sa so mnou prestane baviť.

Lola033

Nehovor jej hneď, že ju miluješ, to ju môže odradiť. Ale dávaj jej signály, že sa ti páči, pozvi ju na rande. Keď ti povedala že si sexy, tak to zrejme niečo znamená, vráť jej to a povedz tiež, že je sexy. Čo sa týka tej tvojej otázky, či by niekoho chcela, možno si ju tou otázkou len zaskočil a nechcela vyzerať ako nejaká zúfalka, čo sa trasie aby mala chlapa, možno ti chcela dať najavo, že pokiaľ nestretne toho pravého, tak jej nerobí problém byť rôzne dlhú dobu aj sama. Ale jednoznačne by si to mal u nej skúsiť, lebo ti dala jasne najavo, že sa jej páčiš viac ako nejaký obyčajný kamarát.

Filip TT

Môžeš ju chvíľu milovať len platonicky - nič veľkého nepodnikať, len byť v jej prítomnosti. Postupne rozoznáš na čom si.

To, že jeden deň má tvoje dievča silné reči a na druhý deň nič, svedčí o tom, že tie reči mali malú váhu a jedná sa len o hru. Pravdepodobne ste ešte veľmi mladí...