Parazity v mozgu, v nose, v pľúcach. Kto to zistí?

Príspevok v téme: Parazity v mozgu, v nose, v pľúcach. Kto to zistí?
Radoslava123

Vedel by mi niekto poradiť, kto a kde, čiže ktorý lekár dokáže zistiť prítomnosť parazitov v mozgu, v nose, v pľúcach? Dokáže ich odhaliť röntgen? A ak áno, tak aký röntgen? Prosím, nespomínajte mi žiadne veštkyne, žiadnych liečiteľov, žiadnu biorezonanciu a žiadnu kineziológiu a iné podobné veci. Mňa zaujímajú iba riadni lekári, čiže klasická medicína. Ďakujem, Radka.

mascha

mohli to byť mrle, tie by sa mali ľahko diagnostikovať,ale nie ťažko aj odstrániť, vyčistiť črevo napríklad dobrou kyslou kapustou,alebo jej šťavou, a bola by si prekvapená akú súvislosť má čisté črevo aj s hlavou,a inými orgánmi...

Radoslava123

hehe1 - Ďakujem, tvoja odpoveď mi pomohla. K tým črevným parazitom len toľko, že svrbí ma konečník, najmä večer pred zaspávaním. Kedy sa to vlastne začalo? Odkedy si pamätám, mala som to vždy. Už ako 4-ročnú ma rodičia napomínali, nech si neškriabem zadok. Tak som si ho prestala škriabať, ale svrbí stále. Nedávno sa mi stalo, že som vylúčila z análneho otvoru taký slizký biely šúlanec, bol asi 3 cm dlhý. Neviem, či je to pásomnica, ale zdravý človek by asi také veci vylučovať nemal. Nikdy som nemala robené akékoľvek vyšetrenie na parazity. Nikdy som nebrala lieky proti parazitom. Už asi 10 rokov žijem bez čuchu. Neustále ma svrbí nos a svrbia ma uši. Zuby múdrosti už mám vytrhnuté, takže zo zubov to svrbenie uší nie je. Na alergológii som absolvovala kopu testov, ale okrem veľmi slabej alergie na roztoče sa nezistilo vôbec nič a všetky vyšetrenia tam boli negatívne. No keď som si vypýtala antihistaminiká, dali mi ich. Užívala som Rupafin a Nasofan asi jeden rok, ale môj problém tieto lieky vôbec neodstránili. Tak som ich svojvoľne vysadila, okrem toho som používala kanvičku na výplach nosa. Ani tá mi však nepomohla svrbenie v nose a pocit neustále upchatého nosa odstrániť a vrátiť čuch. Poznám ľudí aj s viacerými alergiami, dokonca silnými, ale čuch majú a nos ich nesvrbí a nemajú pocit upchatého nosa nonstop. A ak aj majú, berú lieky, Nasofan a pomôže im to, čo sa teda o mne povedať nedá. Mám nejaké intolerancie potravín. To je jediné, čo sa zistilo a potravinovú intoleranciu vraj môžu zapríčiniť črevné parazity, ako som sa nedávno kdesi dočítala. Samozrejme držím diétu a laktózu nejem. To CT hlavy a rovnako aj CT pľúc si určite pôjdem dať urobiť, ale až keď sa vrátim z brigády. Som v zahraničí, šetrím si peniažky a predpokladám, že v niektorom zo súkromných zdravotníckych centier by bolo asi najvhodnejšie si to dať urobiť, lebo tiež som sa už pohrávala s myšlienkou, že či ma bežní lekári spolupracujúci s poisťovňami nebudú považovať za blázna, ak sa o tom zmienim. Zatiaľ, čo v súkromnom sektore by asi malo platiť niečo ako náš zákazník - náš pán. Teda aspoň dúfam, že to tak bude a verím, že všetko dobre dopadne.

mam56

Mne zisťovali prítomnosť parazitov tak, že som si sadol do kresla, sestrička mi poutierala môj nos nejakou vodičkou a potom prišiel lekár a vopchal mi prst do nosa, pričom tým prstom točil zľava doprava. Bola to ukrutná bolesť. Po dvoch hodinkách môjho utrpenia mi povedal, že vraj parazita žiadneho nemám, ale že tam bol, na betón.
Mne bolo do plaču, ale potom prišiel ten môj kamarát, šváb a uštípol Dr. do nohy, okrem toho si pýtal tel. číslo na komoru lekárov, aby im všetko povedal, lebo si to natočil na mobil značky, nejaká Bo.aqua:-)

hehe1

mozu ti urobit nejake ct hlavy, ale na slovensku ked im povies, ze mas parazity v hlave, alebo, ze si to myslis, tak ta zacnu povazovat za blazna, to je varovanie, inac to patri na infekcne, kde sa urobia testy na protilatky z krvi, stolicu, zlepy, to je skor zamerane na crevne parazity, ale uz je verejne tajomstvo, ze niesu prilis spolahlive...