Chlapi, je to tak?

Príspevok v téme: Chlapi, je to tak?
Petra444

Chalani, ako vnímate svoju priateľku? Je pre vás tou najkrajšou alebo si myslíte o iných ženách, že sú krajšie ako ona? Nedávno som si vypočula, že sú krajšie ženy ako ja, ale u mňa má podporu a ľúbi ma. Naozaj tak vnímate svoje priateľky? Mňa to celkom zabolelo a nemôžem na to prestať myslieť. Chápem, že nie som miss, ale starám sa o seba, cvičím, každý deň sa maľujem a starám sa o vlasy, snažím sa dobre obliekať...ale aj tak sa mu vlastne nezdám príťažlivejšia ako nejaké iné.

Panda ^-^

Necitala som komentare nizsie tak som si nevsimla, ze sa na to uz pytali. Podla mna ti len nechcel klamat ale zase na druhu stranu ti teda moc so sebavedomim nepomohol. Musel sa teda rozhodnut ci ti polichoti ze si prenho uplne najkrajsia aj ked to pravda nebude, alebo ti povie pravdu. Ja som toho nazoru, ze aj ked ma muz nejaku priatelku, nemusi byt prenho ta najkrajsia na svete. Predsa je okolo neho strasne vela zien a vela zalezi aj na jeho vkuse a urcite sa neda vyberat priatelka len podla krasy (musi si s nou aj rozumiet atd.). Urcite je rad, ze ta ma a je k tebe uprimny co je velke plus.

gustav

Vysvetlim to na autach.

Su stale nove a novsie a modernejsie a oblejsie a hranatejsie.. A nalestenejsie..

Ale aj tak budem "milovat" prave to svoje.

Dovodov na to mam hned niekolko.
1. cim dlhsie ho mam, tym lepsie ho poznam a aj viem ovladat
2. ked som si ho kupoval, pacilo sa mi
3. otacaju sa za nim, ocumuju ho a vobec ich netrapi, ze ich takmer sekne v krku, az tak trapne sa otacaju... (je dost silne a pekne)

Priblizne to plati aj na zenu (zeny)

Nie, nehovorim o ZVYKU ale o vyssej forme oblubenia si...

PS:
A co naopak? Ako vnimaju zeny krajsich chlapov ?

kafe

baby, tipnem si, že toto neni jediná situácia, ktorá vás "trápi". Zakomplexované baby majú proste iné vnímanie ako normálny človek. Vidia problémy, cítia bolest tam, kde nič neni. Porovnávate sa s druhými, hoci vaši chlapi také čosi vobec nerobia - oni vás s druhými ženskými neporovnávajú. Toto je len a len vo vašej zakomplexovanej hlave.

------------

A jednu predstavu by si mali zeny vyhodit konecne z hlavy. Prestante uz verit tym somarinam ze vsetci muzi premyslaju uplne rovnako a paci zaujima ich alebo pritahuje ich len jeden typ ! To je cista blbost :D
Mna napriklad za posledne obdobie zaujala dokonca aj tato mlada svojrazna zena. Niekto by fujkal nad nou. Obocie ma vselijake, do tvare tak normalne, ale mne sa v tvari paci, postava fajn, ale jej nazory, sposob zivota, vystupovanie, to vsetko ma zaujalio tiez. Takze ma v konecnom vysledku aj vzrusuje a pritahuje ale okrem toho si viem s takou babou predstavit zit. Urcite ma svoje chyby o tom nepochybujem :D Apropo pacim sa aj krajsim nez je ona ale hned by som s nou skusil vztah keby je to mozne.
www.youtube.com
Jasne ze nie som pokrytec a nebudem tvrdit ze takato typicka kraska ma nezaujme
s-media-cache-ak0.pinimg.com
Ale to nie je jediny sposob ako byt stastny a spokojny :D A to je na tom super. Je mi luto tych ktori uveria opacnym predstavam.

------------

Pistek ale ved muz moze odpovedat aj pravdivo, zaroven setrne diplomaticky. Ja by som odpovedal ze kedze som si vybral teba a som s tebou tak sa mi pacis, pritahujes ma. A neries ostatne zeny na svete. Ja tiez predsa neriesim ci sa ti tam ten a ci onen pacil viac ako ja.
A toto sa mi paci - Na svete su miliony krajsich a pritazlivejsich ludi. Ale to este neznamena a krasa nezarucuje, zeby sme s nimi mohli byt aj stastnymi, spokojnymi.
Presne tak, nepotrebujem pri sebe modelku aby som bol stastny a spokojny. A nejde len o to ze nemozem mat modelku pretoze ma nikdy chciet nebude a ja si teraz idem nahovarat ze ju nechcem (ako ta liska ktora ked nedociahla na hrozno povedala ze ved aj tak je kysele), ide o to ze naozaj samotny vyzor nie je vsetko, nie je to to jedine urcujuce.

pistek

Dobre vidime iba srdcom..to hlavne je ociam neviditelne...Exupery

Ten vyrok z maleho princa je krasny a pravdivy. Myslim si, ze ked milujeme srdcom, tak takeho cloveka vnimame celostne a ide o stav, v ktorom clovek vnima druhu bytost z cirej existencie, s jej svetlom i s temnotou. Ked teda milujem, neriesim na partnerovi odstavajuce usi, krivy nos, dake to kilo navyse, nohy do O, alebo ci nema daku vadu, chorobu atd. Proste ho milujeme takeho aky je, lebo uz len to ze existuje a miluje nas, je s nami v dobrom ci v zlom, v stasti nestasti, v zdravi ci v chorobe, pomaha podporuje nas, chrani stara sa atd, je rozhodujuce a smerodajne. Na svete su miliony krajsich a pritazlivejsich ludi. Ale to este neznamena a krasa nezarucuje, zeby sme s nimi mohli byt aj stastnymi, spokojnymi atd. Dievcence. Od kazdej su krajsie ci uz do tvare ci do postavy (o povahe radsej ani nepisem). S tymto sa trapia aj modelky. Nielen "bezne" smrtelnicky. Ano. Kazda chce byt MISS a ta najkrajsia najpritazlivejsia pre toho svojho. Ale je to skor utopisticka myslienka idea tuzba sen. Chlapi nie su tak komplikovani ako my zeny. Spytas sa ho jednoduchu otazku a on ti na nu da aj jednoduchu prostu odpoved (je krajsia henta nez ja? Ano. Ma krajsiu postavu? Ano ma). Ti skusenejsi rafinovanejsi "vychovanejsi" a diplomati zeny radsej zaklamu ci pomlcia, alebo sa sikovne vynajdu atd, ale v hlave si aj tak pomyslia svoje. Len aby sa vyhli hadke, ofuknutiu urazeniu zdutiu sa svojej partnerky priatelky zeny. Nevyrabajte si problemy aj tam, kde nie su. Neporovnavajte neporovnatelne. Tak asi to, ze s vami vo vztahu je, je viac, nez keby vam mal spievat ody na vasu krasu. Ak chcete pocuvat ake ste kocky atd, tak na to mate predsa svoje kamosky, priatelky. A ak aj krajsie od vas tie ine zeny su, to este neznamena, zeby aj chceli tych vasich. Zeby sa na nich ulakomili. Mozno by ho poslali kade lahsie, ci ho vysmiali. Muzi radi skusaju no neradi riskuju. Ak ma ok vztah a klape vam to, tak nema potrebu vas opustat. Menit za inu. Maju radi pohodlie istotu atd. Tak si same nekazte to co mate, blbostami..

Petra444

Ellyn, mne sice po 3 a pol roka, ale aj tak ma riadne zabolelo.

Predchadzalo tomu to, ze sme boli s velkou partiou vonku, no a tie cudzie zeny ma dost zneistili a necitila som sa velmi prijemne. Ozaj super postavy, obtiahnute saty, velke vystrihy....ked sa ma nasledujuci den pytal, ze co mi je, ked som taka tichsia, priznala som sa, ze mam obcas problem so sebavedomim a necitim sa pri takych zenach dobre a pekna. Povedala som, ze sa mu take vieco musi pacit viac ako ja a zneistuje ma to. A ci je to teda tak. A na to mi odpovedal: Ano, su aj krajsie zeny, ale teba lubim a mozem sa na teba spolahnut...bla bla.