Ako vychadzat s mamou?

Príspevok v téme: Ako vychadzat s mamou?
Mimik00

Ahojte, mam taky problem s mamou, ze nevieme spolu vychadzat.. Su dni kedy si vsetko hovorime,sme naj kamaratky a potom pridu tie, kedy len mi vsetko vycita a hubuje po mne. Strasne ma to nici. Neviem,ako ju urobit stastnou aby bola viac v pohode lebo skoro stale je v napati...nema manzela ani priatela,byvame len my dve spolu. A ona je v jednom kolobehu.praca,stari rodicia a domov chodi uz vycerpana.
Ako ju odbremenit od nejakych veci a co urobit pre to aby aspon trochu bola stastna? Mne pripada ze straca zaujem zit...neusmieva sa,a trapi sa kvoli vela veciam.Velmi si zelam zeby bola v pohode a naspet vesela,je nejaky sposob ako jej pomoct?
Jasne ze take veci v domacnosti vykonavam hlavne ja,preto to berie ako samozrejmost. (Mam 20r)

kafe

a :) až teraz som si všimla, že si baba :D Jednoducho povedané, chod mame príkladom a ukáž prečo chceš žit ty.

kafe

ked dokážeš byt ty štastný a v pohode, pomožeš jej 1.000x viac, ako ked sa budeš zožierat a trápit, lebo ona je nestastná. Nikdy nemožeš spravit štastným druhého človeka. Ale seba ano. To v akej nálade si ty, ovplyvnuje aj ludí (mamu tiež) naokolo. Možeš ju tym nakazit. Tak sa nauč byt silny, aby ta nestahovala dole, ale naopak, ty si ju "tahal" hore. Aj ked to nepojde asi tak často ako by si si predstavoval. Tak sa teš s mamou, ked jej je fajn a ked jej neni dobre, nechaj ju radsej na pokoji a chod von, za kámošmi a pod.