Miluje ma?

Filip TT

V mladom veku ženy rozumejú vzťahom lepšie ako muži. Ďaľšia vec, ktorú vyrieši jedine zhovievavosť.

2 roky je dostatočná doba aby sa z toho človek dostal. Dá sa to zariadiť tak, aby sa s ním už nevidela?

Mixela

Mne to trvá už 2 roky, pretože som sním musela byť v dennodennom kontakte. Ja som sa snažila ingnorovať, odpúšťať, rozprávať sa o tom ale on je raz taký raz taký.

Filip TT

To trvá dlho dostať sa von zo vzťahu. Tiež je pravda, že prvá láska nehrdzavie.

Základ je odpustiť mu a aj sebe. Odpustiť neznamená, že zabudneš na to zlé, čo sa medzi vami stalo, to sa nedá, ale že sa na to pozrieš zhovievavo - jednoducho ste robili to čo ste vedeli, to na čo ste v tej chvíli mali. Nikto dokonalý z neba nespadol a aj vzťahom sa človek musí naučiť.

Ak spomínaš na pekné chvíle, nebanuj za nimi, ale buď za ne vďačná.

Mixela

Nie nechcem ten vzťah zachraňovať, to je už asi aj nemožné prešlo veľa času. Problém je iba to, že sa stále k tomu vraciam a neviem si s tým dať pokoj a potom sa neviem posunúť nikam a stále sa vrtam v minulosti.

Filip TT

Aha, myslel som, že si túto tému založila kvôli tomu, že si chcela vedieť, či je šanca na obnovenie vzťahu...

Podľa mňa má niečo na tebe rád, niečo, čo sa mu na tebe páčilo, sa mu páči aj naďalej. To sa rozchodom nezmenilo.

Partnerskú lásku k tebe však nemá. Vzťah je skrátka pokazený. Možno na tebe stále niečo obdivuje, ale byť s tebou nevie.

Ako to skončiť? Jednoducho keď sa ťa dotkne, tak mu tú ruku zlož dole a keď sa ťa opýta, tak mu to vysvetli.

Mixela

Dajme tomu, že on sa rozišiel so mnou. Pravdupovediac, už s tým chem mať pokoj. Chem radu ako sa to prestať už riešiť! A ako by som ho mohla schladiť.

Mixela

Možno aj to je možnosť. Ale mylsím si, že keby mu ide o sex tak má chytá uplne inak a inde. A medzi nami to bolo dosť vážne v minulosti sme boli najlepší kamaráti.Boli sme ešte mladý takže aj všetko bolo po prvé. Potom nás rozdelila vzdialenosť a on prišil ako vymenený. Pišný namylsený...

Filip TT

Jeho vztah k Tebe je pravdepodobne na urovni fyzickej pritazlivosti. Co sa tyka partnerskej lasky - tu k Tebe zjavne nema. Odporucal by som Ti, aby si ho upozornila, ze jeho prejavy fyzickej naklonnosti Ti nie su prijemne, lebo nevyjadruju vztah k Tebe. Jednoducho nie si na hranie....